Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, гледаш nba бе? Моиве пак победија, 14 со ред им е.:vozbud: И да ти кажам, играа против најтешкиот противник - судиите. Но ни тие ништо не ни можат.

Драга,
Само Чак Норис е онлајн на Скајп.
Дем ит, ќе морам да учам. Скаааајп врааатиииии сеееееееееееее :pred:
Ај да идам да си учам тогаш... Шмрк, шмрк.... На 31ви во 6 попладне полагам колоквиум. Шмрк...
Ај Ч.
Н.

Драга ...

какви се судбини постојат ... :( Уште ми се вртат во глава тие зборови. Многу ми е жал за децата ама неможам ништо да направам

Ти реков јас дека вака неможи веќе..или јас сум улав или тие...друго решение нема...Незнам веќе, боље јас да сум лудиот оти ова не се издржва.

Кајгано, ако нешто научив до сега од животот, тоа е дека колку и да спиеш никогаш нема да бидеш наспан.
Друго нешто - ако намалиш на јадење а зголемиш физичка активност, не слабееш... Затоа спротивното те дебелее ко ништо.
Трето - не е важно колку чекори ќе изодиш, вашно е накај каде се упатени.
Четврто - неколку дена после слава дома имаш за јадење се’ што ќе ти текне.
Петто - зготвена птица никогаш не лета освен при многу невообичаени услови...

Доста за денес.

Морам да споделам една многу добра народна мудрост, која тотално одговара на моментот.

Како и да се вртиш, газот ти е секогаш од позади.

Ваков ден и да планирав немаше да испадне.
Не се секавам кога последен пат си поминав вака.
Освен утре секако кога ке полагам.
Срека научив на време па нема да гледам во тестот ко теле во шарена врата(:
Денес јадов ко трудница,сигурно сум качила некое кило :nesum:
Aма ако,бар нема да ме однесе ветерот во непознат правец.
И денес се ми е смешно:pos:
Ама не ти кажувам зошто...
Ајт...пуса

:pipi:

Драга,

Ми се упропасти расположението од вчера ! Фала му многу ! Па и настината сум, се ме боли, а морав да учам цел ден. Преку глава ми е. Нека дојде четврток више! Не, годинава нека пројде. Да си почнам од почеток, така убаво, само јас како што си сакам. Еве поздрав еден :):

го изгубив патот по кој цврсто чекорев. повеќе незнам ниту која сум ниту накаде чекорам. порано работите ми беа кристално јасни и точно знаев што сакам да постигнам во животот, сега работите се променија. оние работи кои ми беа план за иднина ја изгубија вредноста и повеќе не целам кон нив. незнам како дозволив и оние мали работи кои ми причиинуваа задоволство сега да ги презирам ??!! :toe:

Драга кајгано....неделава ми е катастрофа,имам МНОГУ за учење а на ФЗО го повредив зглобот имам големи болки. :) А следната недела ќе биде уште попеколна,секој ден тестови,испитувања итн....
А да, не ми се учи воопшто...

Драга кајгана. Морам да ти се пожалам. Многу ме болат зглобовите и сите кофчиња. Ми велат дека е до времето и дека тоа не било болка, туку ме виеле?!?! Исто така ми кажаа да си врзам бакарна жиза околу коленото?!?!? Па од сите вакви совети, почна и главава да ми пука и ушиве да ми зујат. :nesvest:

Кајгано,
...
Bird of prey,
Bird of prey,
Flying high,
Flying high.

In the summer sky,
Flying high.

Gently passing by,
Flying high.

Take me on your flight.
Flying high.