Кара миа...
Само два часа у школо јухииии кој е ко мене

Играа нашиве фудбал у салата Расадник па по 5 деца од секој клас ослободени за публика.Од мој одма 5 машки се нацртаа ама НЕМААААА одма реагирам како така само машки ли сакаат фудбал и добро ајде и мене ме запиша класната у список ама пак шубе ми е као другачките да ги остаам на часови и викам Еех професорке само јас ли девојче таму...

и добро ајде една по една една по една и сите женски ги ослободи:pos2: коа видоа другите машки се побунија и они и на крај цел клас не ослободија :pos2:
Многу сакам вака кога правам добри дела

Стигнавме таму порано па го гледавме натпреварот и помеѓу ЈБТ и Брицо-нормално дека фискултурно победија ама ЈБТ сепак се држеа, алал да им е на децата!
Кога почна натпреварот меѓу Моша и ПТТ ете ни ја директорката наша и оп до мене да ти седне у публика

Ми вика „Машала машала цело школо дошло“
Не поминаа ни 5 минути прв гол, втор ,трет, после четвртиот престанав да ги бројам!:kesa:
Не утепаа, не згазија, НЕ ПОРАЗИЈААААА! Да губеме од Брицо па да не ни е многу криво ама па од ПТТ

Резултатот 0-7 :kesa:
На крајот изглеа им падна жал па ни попуштија ставија нашиве три гола-колку да не сме без ич.
Краен резултат 3-7 за ПТТ. Сега може само да се бориме за трето место против ЈБТ. Затоа што веќе видов како играат децата им го честитам третото место:smir:
:salut: