Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,

Недела дена се скренав од учење, глата ми чади и се што учев ми е испревртено. Не знам кај терам повеќе, а полагам во 11. Ногу битен ми е колоквиумов, ако не напрам....не бе мора да напишам бар нешто. Ако ништо друго кафе не бега в бифе, и онака бааги не сум појден.

Инаку, мрзоволие ме има зафатено, се што правам ми изгледа глупо, неинтересно. Интересно ми е само да се испокарам со некој што ми е драг/а, за после да ми е мака.

Ама, убо јас викав, кој ќе заврши факс, или втор ден ќе пие и ќе се фаќа, или ќе замине во мозокот. Ај, уше една ракија и на спиење.

P.S. Како беше она "пијан човек секогаш вистината ја кажува"? Ако е така, да не и се јавувам на оваа?

Еј

3 мега = 3 минути
да ти се
pee.gif
у интернетот

Драга, things are getting messed up.

Уште неколку денови ќе те запоставам, да се подзапрљаш малку.

После, се надевам, ќе се вратам во turbo mode да те пицнам и лицнам за дочекот на 2010.

гладиус, over and out:сепредавам:

Зошто?
Е ај најди една причина зошто?
Да,секое добро за лошо е.

Кајгано
Кај мене дедо мраз порано дојде:vozbud:
Вчера си посакав нешто ново дека сакам и ете нова работа имам.
Многу сум среќна,малце и збунета:jaj:
Ова беше премногу брзо и ненадејно,се шокирав искрено:kesa:
Чудно,во последно време ми се случуваат интересни нешта...

Драга, од синоќа се смеам како недоветна заради печатната грешка на следејчата слика :pos:
Ко второ одделение да сум, не можам да престанам да се смеам :pos:
Тоа само имав да споделам со тебе, да не се смеам сама како будала :back:
20076_247484752845_673652845_4439966_2678485_n.jpg

Бееејб. Апчу, ках-ках, шмрк-шмрк, шлајм и мрсули, температура и малаксаност.
Драга К: Оооуу свински грип бегаај!
Полека ма полека. Не паничи. Не е свински...шмекерски е. Делува лошо на шмекот. Не можеш да шмекаш у вакво стање. Ај ваљда ќе примам вакцина Шмекифлу.
Инаку бејб...цела недела полагам и идам на факс со температура. У ходник и се насмевнав на една студентка и она се исплаши. Викам...јебем ти грип. У анти-шмек стање сум. Сакам да оздравам.
Колоквиумиве неделава ок испаднаа. И по дома ме прашува татко ми: Како сине на колоквиум? - пишав тато. Не го дадов празен. Се надевам ќе поминам, ќе видам на резултати. Татко: Ејјј ти секогаш викаш пишаав. - Добро бе шо да ти кажам? Дека ќе бидам сигурно првенец на генерација. Е јок!
Него да не ве давам со овој мој татко-син однос. Вас ве занима некој мој шмек.
Епа нема нишо. Колоквиумски пост. Уствари...Горде од кладилница ми кажа дека сум бил секси со брада. Ама тоа е комплимент не е шмек. И еве брадосан сум. И не се бричам до Нова Година. За Нова Година ќе се избричам за да им бидам мазен на шмекериците коа ќе ме љубат страстно.
Инаку бејб...утре не идам на собиранка.
Драга К: Ејј педерр!
И Мими новинарка ми кажа така преска. Па не можам. Болен сум се лечам, избегавам масовни збирки. Једино кај Еленче ако поминам на дипломска. Имам уште еден колок за у понеделник. Треба да учам.
Драга К: Еби се. Стално имаш изговори. Никад време за мене! Утре ќе се смувам со некој форумџија во знак на протест.
Не мрчи. За Нова Година те носам у Париз.
Драга К: Стварно :pipi:
Да! Ај промис! Бејб види шо убаво сме излегле на сликава на аватар! :)
Драга К: Многу сме секси. Јас те бубам у увце а ти глумиш ладен курназ
Новогодишен успомен од мене и тебе бејб!
Те сакам!
Шмекс. :helou:

Honey ситничарење и бирократизам,како секогаш.Па,ми е гајле-јас одам напред.
Смешно и жално е кога ги гледам-излитени паунови перја одат,без паун внатре или како што милува фејсбук да каже: Jebem ti ljepota bez ponasanje :гринсмајли: .

Туку...времево како да тапка во место,дали пошто не знае кај сака да стаса или поради нешто друго незнам,битно не поминува никако :icon_conf .
И да,имам една желба за Новата-животов да биде поднослив,наместо постојано да не потсетува дека еднаш веќе сме биле фрлени во пеколот и дека можеме да бидеме пак.
Сакам пак да го имам она спокојно чувство дека утре и утре и утре,секогаш ќе биде исто како вчера.

Ciao baby!

Драга,

Оваа недела доста се занимавав со новите принципи во нумизматиката и конзервација на предмети.

100% сум сигурен дека диоптерот ми се зголемен на -3 или -4 браво сине сега нема да гледам буквално ништо, а госпоџата ми рече дека цвикерите наводно не ми биле секси.

Кога сме веќе кај неа, мававме греано топло винце и дискутиравме за психоанализа (талент имам ама не го покажувам - мај прешс!!!), модерната уметност и вегетарјанството а јас сакам да јадам скара у моментот ама скарата во Скопје е срање така да ќе лапнам некој "вегетаријански" оброк.

Пис он ју ту!

Драга Кајгана и Драги Кајганџии католици
Ви го честитан католичкиот Божиќ .

Драгах.

Си го пропуштив божиќот поради тоа што имам работа.
Кога не завршуваш нешто на време , времето ќе заврши работа да не го завршиш никогаш.
Фала многу чичко Темпус , немав доволно работа претходно.
Како и да е , денес сум многу утепан и неработоспособен.
А ти така жолта сеуште ме привлекуваш и неможам да се одлепам од мониторот кој ми создава главоболка.
У *женскиполоворган* матер.

Пријатно.:jaj:

Кајгиииии.............
Се нервирам кога немам добра идеја баш кога најмногу ми е потребна !!!
:nesvest:

Ej, sorry sho neam kirilica, a ti pishuvam zatoa shto sum krajno iznervirana !

Kazi mi ti aj bidi pametna i prosvetli me .. Od kade po gjavolite da ucam za matura?
Odam deneska vo Prosvetno delo mi vika toj "Nemame nie ovde knigi, trebase da si dobiete od ministerstvo". A od ministerstvo dobivme k*r. I sea? Treba da polagam matura, a celo polugodie ucam od tetratki so imame diktirano, ucebnik nemam nitu eden asalen. Abe ajde..

Skripta, skripta, ama ne mi e isto, e*ate toa..

Aj caos.

Каганоо !

Е*ати малерот денес што ми е !

Ме фатија како препушувам на тест но добро не ми стави 1 :) ! :nesum: :baeh:(к*р)

БАЈ МИСЛАМ ДЕКА СЕ КЕ СЕ РЕШИ И КЕ МИ СТАВИ 4 :pipi:

Поз зз

Кајгано!
Знаеш како е кој мислиш дека конечно океј ќе биде све и дека ќе ти се дешаваа само убај работе барем за кратко?
Е па мене ми беше све океј, најзакон и најубоо за одеднаш све да падне у вода и тоа не знаем ни која е причината за тоа. Кул знаем!

У курац више а, а шубоо си ми мислев дека ќе ми биде неделаава ама е, кој не сака не сака, што да праеш :toe: (ти ја мрзим оваа емот. икона)!

Ај биди срце и држи ми среќа да се среди све и да биде таке ко шо требаше да биде, ко шо планиравмо.

Идем да јадем сеа, ма у пм ни ми се јаде ни ништо, главава ќе ми пукне!

Дур памтим, да те поздравим со песнава:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom