Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга еве се будам у 8 саат,треба да учам физика,денес тест праам.Денов ќе биде многу глуп али што е тука е.Сеа ќе земам малце да те прочитам,па после кафица и физика.Чао.:helou:

Да тибам денов до сабајле. Станувам ја онака фино, све топ, сите овци ми се на број што се вика; се наспав ко чоек, и одам да си напраам доручек. И ставам зејтин да се грее ко божем ќе пржам јајца. Во меѓувреме си одам во дневна малку да се истегнам. После некое време глеам нешто крцка, пука.... одам да видам и глеам зејтинов се прегреал. Глеам една црна дамка ама не и обраќам многу пажња. На брзина го тргам тавчево настрана, кршам три јајца и го враќам назад. Се спржија јајцата и седнуам да јадам, коа гледам таа црната дамка.... тоа тавчево да ми изгорело. Површината скоз му се излупила. И сеа имам мали парченца.... господ знае што е тоа со што е обложено тавчево, и ми крцкаат во уста. Е ДА ТИ ЕБАМ ВЕКОТ ЗНАЧИ.
Ми пропадна доручекот. Го остајв јајцето, све праченца мали насвегде.....
Зедов ајвар и сирење и салама да јадам.
Пу да тибам!
Знаеш ти драга како мрзам кога ќе ми почне лошо денот.
Е како сум нервосен... :fuckoff:

И што би било наровоучение на оваа прикаска?
Дали можеби: ајварот никогаш нема да те изневери. Кога и да ти затреба тој е тука за тебе. ЗАтоа да си го сакаш и пошуаш.
М?
Ае заеби тоа, одам ја да се бричам, обрснат сум ко качак.
Аајт

ХелоУ драга...како сме денес?добра ?
епа ја ич :nerv: некоја нервоза ме пука од внатре,некој немир се разгорел во мене се осеќам ко пред некоја важна одлука во животов :toe::uvo:.Периодов неможе да ми биде помизерен и потежок :(
Само сакам се да се среди, да дојде се во нормала да си отидам од школово мизерно и да почнам онака ко ја шо знам.Ваљда е нешо до мене проблемот неможам да ќутам и да смирам ситуација ко порано :uvo: само да не останам ваква :tapp: ќе се отрујам ако се сменам (аген:nesvest:) :(
Онака вчера вечерта се убиФ од размислување и донесов одлука...али мислам дека ќе почека тоВа :( лееелеееее Кајгано незнам шо да праам незнам као да ...нвм ае идам да најдам некој добар советувач па да зеам да учам ..она глупостине Право и Бизнис :tapp::nerv:
:smir::salut:

I love him :wub:

Хеј кајги еве сум и јас, ама на многу кратко:) Си бубам пошто утре ја отварам втората серија на колоквиуми:tapp: па си направив мала пауза дур да јадам:)
И то си кулирам, ждерам шпагети и чекам да ги истакнат резултатите за стипендиите:vozbud: Леле ако ми дадат стипендија:drk::drk::vozbud:
Ај кајги јас се најадов а со тоа ми завршува и паузата. Чаос:back:

Мора да те поздравам:helou:
Ај значи го мразам ладното време,луѓето што ме опкружуваат.
Тебе те сакам зашто ќутиш и слушаш,а јас пишувам ко некој ментос,на некојн што не постои?морам да барам помош значи?Забегав доволно:nesvest:

Кајганче!
Нова недела, нов различен понеделник, започнување на некои нови нешта, а старите од почеток.Овој пат тие што сум ги грешела, правилно ќе ги направам, ветувам!
Едвај чекам и јас конечно да си ја накитам елката и да уживам целосно во предновогодишно расположение.Меѓутоа ќе треба оваа година и да го заслужам тоа:/.Колоквиуми се ближат јас имам други грижи на глава кои се обидувам што побрзо да ги избркам за да можам на раат да учам.
Ќе се потрудам да ги постигнам посакуваните резултати, морам, бар со тоа да си ја задоволам душичката.
Ајт така:back:

Овие два дена, главата ме уби од болење, ама ме уби. Не можам ни да учам, ништо не можам. Уф. Не ми е периодот дефинитивно. Ај ќе биде. Мора да биде.
Немам претстава ни кој ден е, ни што е, ни зашто е... одамна не сум била ваква изгубена и се осеќам како да немам грам енергија во мене.

Мила,
Мразам кога го чекам автобусот по 10минути на ладново!!!! Ми го расипува расположението! Цела вечер неможев убаво да спијам, се будев, се превртував...незнам ни ја сама што правев, битно жива ненаспана сум. Незнам зошто ама некако се осеќам катастрофа, едвај чекам да си дојдам дома! Едвај чекам да помине неделава, па од следната ме чекаат добри ( но не доволни ) 10 дена одмор....аххх ги чекам со цела душа.
Денеска ќе го видам НЕГО...може тоа ќе ми го поправи расположението! Аххх Кајганке незнаеш колку е совршен:pipi:
Те сака многу,
Цуценце

Кај
бев сведок на уште еден нервозен ден.
Фактот дека луѓево се способни да направат дааалеку поладна клима од оваа надвор, ми ја „топли“ душава.
Цимерка ми смука јапонски јаболка,
јас ги вкусувам сребрените снегови
- плетам кошници со белото циганче
- предавам писма преку волшебното самарче
- се киселам со лимон и цимет
- разменувам погледи со последната мандарина
- подоцна ќе философирам на тема :„време“ и ќе требам ориз.
И кога ќе пораснеш, да даде Господ да куртулиш од „студентски маки големи“.

Епа ете ме побрзо и отколку што очекуваше, не за толку пријатни работи овојпат.
Ете после не знам колку месеци првите солзи, таман ги призаборавив и посакав да не се враќаат ете ти ги :tapp:
Кога ќе те удри реалост одеднаш во фаца тоа ти е.

Ќе биде се. Ајт.

Мика,

Нано шано имат родендеееен! :xmas1: Шо имат врска смеалово? Немат.
Океј, сепак. Нана имат родииииии! Мало е море. Кика. Кифла!
Ќе си го гушнам викендов. Кошница.

Чао.

Aко не напраам утре ништо на математика тестот, ќе се фрлам НИЗ решетките од седумнаеска!
Така да знаеш!
-facepalm

Џ.

Ме боли глава и ми е ладно.
Семинарската е готова, волшебна, жал ми е да ја предадам.
Од другите вести:
Досадно без никакви турбуленции.
Си го сакам факсот.
Ептен.

Чау.

Го чекам братучед ми да дојди да пијаме кафе и да видиме до кај сме со бизнисот.

Ги поздравувам сите со песмата:

Драга,

Уште сега ако не испадне како што треба, се предавам, дефинитивно.. немам сила више :( И само потешко ми е.. Немам желба за ништо.. толку.

:back:
Скрим`

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom