bebush
Portable Heater
Кајганче!
Остај тоа што положив кај Пандев и зграпчив уште една 10ка македонски, денот ми беше прекрасен, преубав.Сончево, прекрасно за шетање и седење на кафе, муабети разни, гушки и бакнежи.
Ама кога ти е судено, судено ти е!
Од преубав ден, искочи катастрофа крајот!Ма каков крај, пола ден ми е отиде во аут!У к*рац веќе аман!
...
Гледаш?!
Дури и премногу сум нервозна да допишам пост!
АЈТ!
Остај тоа што положив кај Пандев и зграпчив уште една 10ка македонски, денот ми беше прекрасен, преубав.Сончево, прекрасно за шетање и седење на кафе, муабети разни, гушки и бакнежи.
Ама кога ти е судено, судено ти е!
Од преубав ден, искочи катастрофа крајот!Ма каков крај, пола ден ми е отиде во аут!У к*рац веќе аман!
...
Гледаш?!
Дури и премногу сум нервозна да допишам пост!
АЈТ!
Ќе се фрлам од мост, озбилно. Ќе дремам сега пред компјутер нели? Знам и ОК е! Сама сум си крива, признавам сега ќе ги сносам последиците.

супер си поминав мада што имаше слабо луѓе. ќе прашаш зошто??? е затоа што сите пошле в дом да бираат НАЈ ТАЛЕНТ :nesvest::ija::kesa: со драга вучиќ. цело кичево заминало :nesum: ќе видиш сега таму кога ќе го даваат на ТВ ќе видиш што надор влезе :jaj: то је то. и баш вечерва така си беше потивко, поромантично
ама нема шо да праа ај чао :back: