Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, Викеенд:vozbud:
Знаеш ли колку долго ги чекав овие три дена? А?
Its time to skip from Skopje:vozbud:
Се читаме понеделнички, онака со полни батерии.
Одам да одморам душа и тело.
Ми мириса на вотка.
Ајт:salut:

Кајгано мури
денов некако не започна со убаини, т.е шо ке започне ми трае мене денот од вчера...подочњаци резлутат на неспиење :vozbud: иначе арна до некаде не ми фали ништо добра сум и си ветив дека од денеска почињам да учам до сеа сум имала супер оцени и не доаѓа во предвид да си ги расипам гррр ајде остани поздравена :helou:

Хај.

Се мислев даљ да пишам овде ли во ввсљ ама ме мрзеше голем пост да пишам а и плус успатно да те поздравам и да те прашам шо прајш.
Иначе те обожавам, знајш. Едвај чекам. :love2:

Драга Кајгана.
денес станав многу расположена и седнав да учам. Ми дојдоа гости и ми го уништија денот. СМАЧЕНО МИ Е ОД СЕ И ОД СИТЕ ПА ДУРИ И ОД МЕНЕ!

Пуздрафф

Драга, I can hear my heart breaking as I open the door...:icon_frow

Флеш, флеш, флеш... Ти ебам минатото.
Знаеш, понекогаш посакувам да сум како тебе. Нем и без чувства.
Вечер сум на роденден. Се надевам нема да биде истото од минатиот пат.

Драга Шенка,
Среќен свети ВМРО, голем да расте! За многу години, да слуша, да не мора да му ги тегнеме ушите. Одам сега на кафе, по повод овој свет ден!
Поздрави честитки и ѓезве кафе, ти посакува
Васко Ефтовата идна ... ќе те оставам да погодуваш :pipi:

Ме боли глава ко со шилец низ чело да сум прободена.
Ама интересно!
Во Бариста од 22 и нешто...
Ми тече мензисов. Јадам ко луда.
Имам 5 кила вишок.
Не ги сакам денес.
А нема ни утре да ги сакам.

Го сакам Мио.
И морам да престанам да го викам Мио.
Марио, Марио.
Љубооооооооов, Кеј!
Ајде пријатно.

драга
дојде време за да напрајме рејунион со ПРЕЗЕРВА†ИВ,Дегенерик и ЏонгаМонга....кизнај колку време не сме се собрале сите четири заедно..али вечерва...:zlo: :yee::party1::cug:
поздрав:helou:

Го спуштам мечот пред безнадежност и не гледање на добра прилика. Членувањето во партиска локална комисија за економија и чекањето на вработување во администрација е многу понереално отколку мојата идеја. Па и сам го знае тоа ама што да се прави.........................................................................................

Хеј Драга ...

морав да споделам дека малото си има замислен пријател - црвен Пауер Ренџер и нон стоп се тепа со него, трча низ куќа, вика и го убива. И цело време вика те утепав, те утепав, те утепав, те утепав. Интересно ми е. Ја обожавам.
Денес давав крв, и малце сум изморена ама одвај чекам вечер. Сергеј <3 ќе има плачење, ок?

Ајт Драга, ќе ти пишам коа ќе се вратам

:smir::smir::smir::smir:

Драга

Денов е отиден по ѓаволите и демоните.Премногу сум наелектризирана поради никаквото однесување на еден член на фамилијата.И претходното тој член ме нервирал страшно, ама сега во период на силна нервоза пукнав...И сега не попуштам јас па што сака нека биде.Дур не сфати некои основни работи вака ќе биде...

Принтерот ми е поебан-мојата IT-страна е многу слаба па и затоа се изнервирав

Сметководство полагам понеделник-ме нервираат сите извештаи за претпријатието како и концептите.Ко да ќе ми притреба некои од концептите у практика-Yeah right..

Само мулето не ме нервира.Me love mule:back:Олеснителна околност е што че ја видам понедељак...

Ајт мрш идам се понервирам још мало....

Беда ден бедааааааааааа

Жолта те сакам...

Кајги ма

Цел ден не сме се виделе,како така...извини што те запоставив...имав многу работа па затоа...туку за вечер се мислам што да правам дали да седиме кај другарката со друштвото или па да отидеме во Ефект:nesum:али нвм,ке одам да те дочитам па да се спремам...

:back:

Драгано,
мојш од 5 да истајш 7? Мојш, ама ќе испадниш во минус. Е сеа јас од 5 дена другата недела, иам 7 тестој и писмени. Значит во минус ке влезам. But who cares? :kafe:
Анархијаааа, беззаконие во гимназијана. Кој како му дојде бапна тест и писмена. Од денес за утре. Ајмооо :cug: Биче весело, знам. И да се раскинам немат да постигнам, некаде ке кикснам. Оо не, само не на македонски :pos:
И така ти велам, викендов ми е исполнет со учење, жими сеа шо ке излезам малце да видам цивилизација, сабајле да, погоди каде. Зарем сумјаше? :)
И да, сеа ке излезам и сите ке ги сретнам. Видечеш :icon_lol:
Ајде, чујемо се следече недеље, ако преживим, наравно :back:

мори надвор врни , кај и да ојш да си земиш кишобран, да не ти го намокре главчето :smir:
ја не одам денес никаде,оти ако одам ке треба да се напраам дрво, за тоа ке одморам, а и врне(го кажав еднаш погоре) а на мене ми одговара коа врне супер се осеќам,само имам мал проблем , глаата ме кини , ојдов ја да се напијам кафетин(не е менструал,немај мака),па че доам касније

ае кај и да ојш ум у главата, ако го имаш,ако не ке си купиш,се продават на бит пазар три за сто , за инат на бакојани

ае :salut:(гладиус стајл)
:smir::back::helou:

Драга

Уморна сум..од се.

Пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom