Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга.
И последната ронка надеж што ја имав, ја изгубив..
Аман, преку кур веќе/

Кајги,
Зашто никој не ме разбира:( Оној мојон ми се лути не сум можела да излезам да се видиме. Вчера со братучетка ми сами правевмe ајвар, останавме цел ден. кај можев да излезам, па и денес цел ден ме боли ногава, не можам да одам, не ме разбира:place: мисли дека јас не сакам да се видиме.

Моментот кога рандом форуџмија ќе ми каже тешка е "контролата на посвоено детенце и акнато на кајганерава..." и се чувствуваш како Хари Потер.

Испуштив сметката да ја платам и сега спор е интернетов споро отвара клипови, ама ќе ја платам утре. Ржи питбулот ржи, ама не е лошо суштество тоа му е одбранбен механизам, неговото длабоко ржење покажува само колку моќно одлучувачки заебано има намислено нешто, но само претствава е ништо посебно. Не знам сега дали пишувам за мене или за кучето мое, највероватно за двајцата.
Пенал промаши еј леле, ама ржи питбулот ржи на почеток опасна работа :icon_lol::

Кајганче абе зашо нема тема за Ботаника и сл?

Ниедна покана за кафе нема да го поправи фактот дека ги гледам како празни множества, со ништо слични на мене.
Додека другарка ми ми вели дека одбивам пристап и на минимум сличните, јас велам дека моето созревање го донесе ова како резултат. И не сакам назад, не барам временска дупка да се пикнам во наивното дете кое кога ќе размислам никогаш и не бев.
Како и да е, јас денес ќе направам еден Салут, со чај оти сум болна;)

Кајганче!
Побудалев.
Не, озбилно.Почнав да го губам разумот од сите овие дешавки.
Ми се вртат мисли во глава што сум мислела дека никад во живот нема да се појават...

Настинав.
AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL.png

CosmicGirl не си сама. ја од вчера сум за никаде, а денеска како шлаг имам и температура (n)
и така драга кај. ти викам скоро цел викенд не можев да излезам од оваа настинка:tapp: ај да ме фати сред недела ај, ќе нема барем да можам да одам на предавања (оправдано), а вака......

Шта се радеее Милане?
Абе ко ке речам јас да не се играт Интер на ливче значит да не се играт, ќе си свиркам сеа пак.
И така ти викам ко птица преселница сум, само се селам од една соба во друга во надеж дека сигналов ќе е поубав. Рачунај сеа сум и на фб и на кајгана, то ми е врв денеска ма.
Така јас цел ден си го преседав, се врткав низ ваму низ таму, книга не фатив нишо, математикана мојт и сама ке се научит, незнам. Исчистив битно.
Ама а за нова година каде?
Ајт поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom