Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не им верувајте на луѓе, особено жени, кои употребуваат ултра елоквенти зборови за да доловат поента која ја нема. Не постојат поотровни луѓе од нив.
Докажано.

Живо ме интересира дали ова ти е искуство од работно место?
Не за друго, туку оти имам идентично искуство во...фелата. :)
Ако не ти е, океј, остај да се доискажам.
За мажите е уште потешко бе. Нема да објаснувам кој, што и зошто, ама пази каква плодна дебата имавме јас, професорот и Пуфла со Цицки:

Јас: Целата состојба со верската дискриминација над муслиманите и покажувањето со прст дека они се криви за насилството произлезено од идолопоклонство, паѓа во вода после Норвешка, кога плавокосиот десничар жнееше левичари на пикник.
Пуфла со Цицки: Тоа не смее така да се интерпретира затоа што се работи за општествено изолирана единка која што интроверноста и агресијата затоа што нема пријатели ја изразил преку хомицидалноста, како начин да му се слушне гласот.
Професорот: Да.

FUUUUUUUU

Кајгано, во последно време не сум свесен за начинот на кој го поминувам денот. А тоа и не е така убаво како што можеби звучи.
Знам дека правам нешто во текот на денот, ама конкретно немам претстава што е навечер кога ќе фрлам еден поглед наназад да видам како сум поминал од сабајле до вечер.
Ама битно почнаа да се појавуваат убави песни по светов и бар тоа е на место ако ништо друго.

Она што всушност посебно ме мачи е колку Македонци ни изгинаа во туѓина. Или нека си доаѓаат другите одма или премногу нека се пазат. А ко шо има една личност за која посебно се грижам...

Да не може човек да си пише на темава одма душегрижниците да прашаат што како, додуша мене не може никој ништо да ме праша него за друг човек е работава :icon_lol:.
--- надополнето: Sep 27, 2011 4:43 PM ---
Не им верувајте на луѓе, особено жени, кои употребуваат ултра елоквенти зборови за да доловат поента која ја нема. Не постојат поотровни луѓе од нив.
Докажано.

Стварно со кого имаше проблем :icon_lol:, ако треба да се реши со насилство да дојдам :icon_lol:?

Култура на однесување, барем основна, не мора повеќе :icon_lol:
Ама добро... зависи и секој што си подразбира под поимот култура ...
Инаку колку смешно ми изгледа однесувањето, сликата, потезите, шемите, "триковите" и да не заборавам преголемата самодоверба, увереноста во некои работи, аххх во заблуда стееее голема ... Јасно ми е како ден, гледам преку вас ... јас сосем ве проѕирам, а вие и понатаму може да бидете сигурни дека не ве разбирам (y)

Култура на однесување, барем основна, не мора повеќе :icon_lol:
Ама добро... зависи и секој што си подразбира под поимот култура ...
Инаку колку смешно ми изгледа однесувањето, сликата, потезите, шемите, "триковите" и да не заборавам преголемата самодоверба, увереноста во некои работи, аххх во заблуда стееее голема ... Јасно ми е како ден, гледам преку вас ... јас сосем ве проѕирам, а вие и понатаму може да бидете сигурни дека не ве разбирам (y)

;)

ме касна оса................или пчела.....не е важно што е, важно е дека сум алергичен на такви срања (n)

Драга,

Пред малку кога ја барав темава и не можев да ја видам почна да ме фаќа паника и сфатив колку би ми недостигала доколку ја нема и колку ми значи тоа што можам да ти зборувам вака општо...и помалку општо :)
Туку, тоа што сакав да ти го кажам...не знам веќе кој е поглупав-дали ракот како болест или сите тие пријатели што го ставаат оној текст на статус на фб демек како некоја поддршка...Дела драга, дела се потребни...а не зборови кои заради толку повторување почнуваат да звучат површно...

Вечерва ќе си маструбирам со емоции

Ги наредив на ајподо во една група, ќе легнам со изгаснати светла и ќе пропаѓам

Bon Iver - Stacks
Radiohead - Go Slowly
Robert Plant - Big Log
Pierre Van Dormael - Undercover
Jeff Buckley - Hallelujah
R.E.M - Everybody Hurts
Radiohead - Pyramid Song
Cash - Hurt
Arhangel - Milion Dolari
Radiohead - No Surprises