Кајгано, пред малку имав краток пост, ама сакам нешто онака убаво да си кажам.
Ме боли мене овој доле што на некои им пречи моето станување кошаркарски фан и воедно спортист од пред 1-2 недели... Имам право да коментирам и да навивам онолку колку што имаат право и верните фанови на кошарката. Можеби моите коментари нема да се експертски, ама битно ќе бидат од срце!
Доста ми е веќе од коментари: До вчера не се интересиравте, денес сè знаете.
Јас од кога сакам и до кога сакам ќе гледам и ќе коментирам било што.
Веќе не е интересно да се правиш експерт за сè, да мрчиш на сè и да кажуваш кој е а кој не е компетентен да коментира. Сега е поинтересно да си го кажеш она што го имаш И ДА ГИ ОСТАВИШ ДРУГИТЕ ДА ГО НАПРАВАТ ИСТОТО.
Ама знам дека е џабе постов.
Утре пак некој wannabe тенисер ќе ми рече дека не смеам ја да го изберам Џоле пред Рафа пошо ја сум глеал само 3 натпревари и не знам што е квалитет.
Епа не е квалитет и да седиш и да коментираш кој смее да суди а кој не - квалитет е да излезеш и ти сам да се покажеш колку навистина знаеш за спортот за кој ти смета дека го гледам од вчера а денес навивам и правам анализа.
И да, ќе бидам патриот кога сакам. Кога ќе имам причина да бидам. Деновиве со кошаркава имам и затоа ќе навивам за Македонија, а после 19ти ако нема што да ми го затрепери телото, пак нема да се чувствувам убаво како Македонец.
the End.