Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ... денес е ден за историја ..... VAMOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кајгано чест е да бидеш Македонец !

п.с ова ми е прв пост во темава од кога сум зачленет.

Драга
Кога е рецесија рецесија е, кога е експанзија рецесија е пак....што е работава?

Излези Перо горе на тераса,
ти си херој, а Бо е наша раса.
Крени ги рацете, Литванија е бедна,
Европа клекна, Шпанија е следна!!

Кајгано, пред малку имав краток пост, ама сакам нешто онака убаво да си кажам.

Ме боли мене овој доле што на некои им пречи моето станување кошаркарски фан и воедно спортист од пред 1-2 недели... Имам право да коментирам и да навивам онолку колку што имаат право и верните фанови на кошарката. Можеби моите коментари нема да се експертски, ама битно ќе бидат од срце!
Доста ми е веќе од коментари: До вчера не се интересиравте, денес сè знаете.
Јас од кога сакам и до кога сакам ќе гледам и ќе коментирам било што.
Веќе не е интересно да се правиш експерт за сè, да мрчиш на сè и да кажуваш кој е а кој не е компетентен да коментира. Сега е поинтересно да си го кажеш она што го имаш И ДА ГИ ОСТАВИШ ДРУГИТЕ ДА ГО НАПРАВАТ ИСТОТО.
Ама знам дека е џабе постов.
Утре пак некој wannabe тенисер ќе ми рече дека не смеам ја да го изберам Џоле пред Рафа пошо ја сум глеал само 3 натпревари и не знам што е квалитет.
Епа не е квалитет и да седиш и да коментираш кој смее да суди а кој не - квалитет е да излезеш и ти сам да се покажеш колку навистина знаеш за спортот за кој ти смета дека го гледам од вчера а денес навивам и правам анализа.
И да, ќе бидам патриот кога сакам. Кога ќе имам причина да бидам. Деновиве со кошаркава имам и затоа ќе навивам за Македонија, а после 19ти ако нема што да ми го затрепери телото, пак нема да се чувствувам убаво како Македонец.
the End.

Драга,
знаеш дека денес сум на школо ВТОРА СМЕНАА!
Полека бе, значи вака кајгич, сакав само да нагласам дека сум на школо до 18h :place:
Нема да можам да навивам, да гледам кошарка...
Затоа барам петиција, до сите професори во Македонија, што предаваат во втора смена, помеѓу 16:30 - 18h да направат пауза. Ако се вистински МАКЕДОНЦИ де. :)

Драга ...

три вечери по ред пијам, ама вчера беше врвот ... Бог да чува, вотка па ракија (n) Ама ќути сеа ништо не ми е! Сеа апстинирам од пиење до нова година.

Драга...
Морам да разбијам малер,ова вака не го бива.Денес ми рекоа дека изгледам уморно и смалено.Не се далеку од вистината...Атом ваму,атом онаму,за мене не остана ништо Рој од желби за среќа и љубов, остануваат само желби. Зборовите ја содржат најотровната материја за масовни убиства. Лицемерна фарса која нема никогаш да се смени. Време ми е да се регенерирам од истата.. Да ми треба прегратка за да ме направи посигурна.Но овој пат не таа од тато,не било чија туку НЕЧИЈА!

П.С Одимееее на победааа!!!:love:

There was only one thing I could not do. I could not turn myself into a person who could love and be loved like everyone else. So, to hell with it. To hell with the world. With, with myself...

Волку волку уште полуфиналево и толку!!!!!!!!!!
АЈДЕ МАКЕДОНЦИИИИ!!!!

Македонијо денес сум горд !​

Кајгич ма , додека Бугарите имаат вакви...​

Србите вакви...​

Ние ги имаме нашите ХЕРОИ...​

И милион пати го имам изгледано и пак се ежам на видеово​

Главата горе Македонијо, играме за бронза!

Што и да биде ќе ве славиме, играјте како што игравте, заедно за победа, заедно за Македонија!

Драга,

Ќе седам позади едно нешто а тоа е дека:

ОВА Е ЗЕМЈА НА ШАМПИОНИ!!!
Супер бевме и премногу сум горда што стигнавме до ова ниво !

Свака част Момциии...Херои наши ♥

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom