Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д о с а д н о м и е.
Знаеш едно време имаше еден паметен човек што ми викаше дека само на досадните луѓе им било досадно. Можда е у право.

Драга,
Денес се на нерви ми оди....неможам да сфатам ЗОШТО??!!! И најмала ситница ме расплачува :/

^ ПМС ваљда ;)

Д.
ми е срам да ти кажам што сонував ама ај....сонував дека имам ќерка :oops: мајката не успеав да ја видам на фаца, така да појма немам која беше ама со ќерка ми цел ден си бев заедно :oops: денеска се чувстувам чудно........
на сите гледам им е досадно денеска, па такви се овие денови тапа...недела и понеделник......
уште малку и може ќе одам да повозам малку ај ча-0

Ако мислиш дека ти треба револуција, ти треба.

Odamna vaka ne me strefila nervoza.
Pricinsko posledicno: Tatko ti isklucuva kompjuter direktno od napojuvanje, cel kompjuter ide vo shut down. Epilog- nemam Windows Office, eden zvucnik mi e riknat, milion programi mi falat, a Facebook ne me prepoznava i bara da mu pratam licna karta da se uveri deka sum jas.
Nervi iskinav so toa Fb to. Ako treba da pravam profil po milioniti pat, neka mi e so sreka. Iam ja vreme na pretek ehee.:mad:

Драга ....

Tuborg - liquid soundtrack!

тоа е тоа!

КАЈГИ , зошто ич неам среќа..секој ден 1на утакмица ме бутка..:place:

:pos:
I love being so superior to you puny humans :cool:
Yes I can play the guitar like a mother fucking riot.
2640789668_48a2a84ddf.jpg

После 2 години неиграње фудбал, се сетив зашто не играв...НЕМАМ ПОЈМА!
Како што кажа еден другар: Од 16 шута, 15 пати го утна голот, 1 го погоди Џани во глава.
Ај доста од мене, со фудбалов звучам како Марјан-Мики...

Кајги

Некој период скоро и да те игнорирав пошо немав време ни за спиење, не пак за тебе :D Али ете сега пак гледам шо ти се дешават :)
Убо ми дојде немањето време месец ипол, престанав да се замарам за све и свашта... празнење мозок на велико!
Утре одам во едно селце кај школска, ќе спијам една или две вечери, зависит од расположение. Планина, природа, чист воздух, се надевам и на ѓомлезе и такви убај, селски јадења, мх мх! Ќе и се качам на глава на другарката да готвиме и ќе се вратам згоено ко свинче. Храната тука ми го убиват апетитот, преку глава ми е од јадење житарици со јогурт/млеко наутро, а за ручек нешто набрзина зготвено колку да не се сведит се’ на салата. Јадењето (домашно зготвена храна) и спиењето (минимум 10 саати) се од рајот бејби!

Ај чао сега :Д

Сум трчал од Капиштец до Градски за да стигнам на утакмица од работа. Некој пари да ми даваше немаше да го напраам тоа....
Сеа мртов уморен седам и си рачунам. 20 ебани дена не сум бил слободен. Утре идам платата да си ја зиам, ако дале помалце од 10к има све велешко да им..... Ко подвижна мумија се осеќам у моментов.
Ми треба одмор...
Чао
<3

Недела - шугав, глупав ден. Од поодамна не сум имала ваков ден.
Се чуствувам толку немоќно, скршено, раздразнето, бојазливо... Се прашувам од каде ли доаѓа ова чуство, но ме фатило за гуша и не ме пушта, ме држи силно и трескавично.
На моиве раздразливи нерви денес се и смета, се и пречи па затоа и цел ден се дистанцирам од сечие присуство, да не погрешам некому, зошто човек кога е раздразлив, кога се чуствува вака шугаво може нешто да погреши, а зошто да си имаме лошо.
Во вакви моменти самотијата ме исполнува, добар другар е таа секогаш може прибежиште кај неа да се побара. Но освен неа и музикава ме исполнува...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom