Кајгано ма, многу си ми чудна. Ми го нема пипи ? Ќе видиш ти ај...
Одамна ти немам пишано.. еве ме сега Кратка сум.. само да те поздравим.
П.С. Сакам Иван да победи .
Ај пријатно. Мња !
Море овај неубо сери , стенкал . Па му објаснив дека сигурно од коските му е сега ќе му бапнам мрсно и ќе го спотера . Ама сум се насмеал од неговото детско објаснување, затоа што и дете е. Овај па другиот ми вика ќе се направел во главата како телевизор тенџерко . Ееееееееее ама глуп смајли .
Имало пари немало пари, сигурно има пари а му објаснив дека можи да ми заврши работа тоа секако ама ако дојде до фрмрпр нема шанси да отстапам, ме знае многу добро, а овај ми вика луѓе молат а јас сум можел лесно, е можам ама не сака тој што треба да сака.
Забегана песна и има коментар на Јутуб од еден таму кучето негово кога го згазило кола неколку дена како пејачот одело што оди на сцена :
Сабајле бев . После некое време . Па ... и .
И кога влегов кај девојчето , , ... И на крај се вратив , , , , , и сега
И тебе гледам многу јебачи ти се насобрале. :fali toa smeshkoto:
Се мислам да мењам пол...замисли,цура-шредер ќе бидам.
Зш да не јеботе,ќе ме средат тип-топ ќе бидам trap-ипол.
На цел свет скајрокетинг ќе им идат патлаците на мене.
Најхот гитаристка на свет ќе бидам.
Кајгано.. мори шо убаво те подновиле те средиле... брао брао. ептен си јака сеа. море НАЈ јака си! хх
кајги. цела недела полагам. само вторников ми е слободен.. ајде помина еден устанаа уште 3.. на денешниов колоквиум му влегов ЈАКО! ако не освојам едно 90 бода ке одам да го преполагам! гридови датасетови датаконекции стрингови ескуели рекордсетови... у глава само .нет ми е и веб сервиси! у среда исто ке му влезам јако на колоквиумов. четврток не се умарам.. пфф адоб саундбут - полесен колоквиум неможе да иам. ама затоа у петок кај зденка има да го јадам и те како.. ај ке видиме шо ке се деси па ке те известам за резултативе.. криво ми е едно само.. јас почнав да учам кога сум на крај од факултетов.. Како е можно ова ?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.