Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

сите спијат
-
96585365.jpg

Сам да водам дискусија е немогуче така да ојдов и јас да се досадувам во сонот.

Јухууу
Шо сум станала волку рано? :nesvest:
И сеа ова ми се дешава :pipi:

Вчера додека сонуев доживеав инцепција муахаха
Некој ми вгради идеа дека една познаничка е бремена
Е сеа мислам дека озбилно е.
ЈК
Као транвеститката српска (ваљда)
Луѓе, коа ставате силикони на уста, идете кај дооооообар доктор. Глејте ниптак за почетак.
Ај чао, не знам ни шо зборам вака посабајлечки.
Ми треба дооооооообро кафе. Оу да, од коа неам пиено убаво кафе. Мислам... од коа не сум си го погодила (: Т.е Од коа не ми искипало онака, од коа не ми се дереле дека сум индијанец. :nesum:
И да, од сеа ги ставам на игнор слаборазбирливите. Заблудата е добар начин да се живее. Знаеш колку мрзам да се објаснувам по милион пати за на крај од спротивната страна да слушнам едно ААААААААААААААААААА
Е попреку веќе :pipi:

И ова :пипи: зашо не се вика :маја: ?
Ај гудбај!

Драга Шенка,
Обожавам кога ќе се разбудам наспана и кога сонцево ме тера да се замислам покрај вода. Зашто, и во најдлабоката зима, се замислувам покрај вода. :) Не можам да го издржам Скопјево, ама ајде, следниот викенд фаќам штрафта на вода. Овој викенд ми е тоооолку финансиски поволен, што не можам да поверувам дека ми излегуваат можности од секаде. Само ми се нудат можности да заработам пари. Неверојатно. Во секој случај, знам дека -како дошле, така ошле.

Ме засмејува фактот што новата диоптрија кон животот ги мести моите коцки на место. Едноставно, како ќе се поставиш, така ќе ти се враќа. Ако си глуп, ќе те третираат ко мутав.

Минатата вечер беше романтична бајадера.

Кајгицо

Денес сум на свадба.
Oh yeah.
Се чуствувам ко пијана кокошка(Да нагласам не пиЈам)
И малку фалеше да си искинам хулахопките.
Е тоа ке беше поголем малер од пред некоја година кога на мајка ми и падна тортата од раце која беше за роденден.:pos:
Хахахах смешно нели -.-.
Е да знаеш дека не е.
Бар за мене не е.
А за други?
Who carres?=)

Aj доста ти е за денес.

П.С.Ти кажал некој колку си слатка во последно време?

Драга,

...и зошто ми иде да плачам ко дете,
да превијам раце, да прекријам лик -
та гризам јас усни, стегам срце клето,
да не пушти вик.

И....?

Добар ден Драга...
Како си добра?
Ја супер еве се спремам ќе идем малку да шетам недељава не се седи више дома досадно е...Многу сум расположена незнам заш ваљда што малку ќе се одморим од проблемите и од људиве што ги гледам сваки дн инаку имам многу позитивна енергија...Тоа е добро ваљда...ја ко што сум баксуз се надевам дека нема до вечер или до утре до поаѓање да ми се претвори ова све у нервоза...ама ќе видимо...ај поздрав па кој ќе дојдем ќе ти кажем како било што било дали било убоо или не :D:pipi:

Да се бричам или не прашањето е сега...
Ајде да се заврши уште ова па да уживам во темнината и тишината...........
Иииииииииииии ебаси мамата се скараа што правиме сега, утре не идат и сега шо сега ништо.

Ајде огномет:

Преубави два дена! Преубави.
И се враќаш у реалност и се набиваш со негативна енергија. Господе дај ми трпение, ама дај ми брзо!!!!!

Кајганче!
Обврски обврски и само обврски:)Среќа се вратив порано вечерва, подолго ќе спавам па утре со полни батерии да почнам убаво со книгиве мои нечепнати:).Како ќе помине неделава не знам, ама знам дека уште од утре ќе го посакувам петок:).Толку за денес:back:

What's the point of it all, when you're building a wall, and in front of your eyes it disappears. Тетрис. Also, Evans. Grandfather's waltz. Совршено за денес. Совршено за секој ден. Зарем е толку предвидливо? Можеби на тоа мислеше со зборовите за сувото и празното. Скинер кутија? Можеби. Исходот е познат, итерацијата не, или времето? Не, далеку поедноставно можеби. Клаустрофобија од практично непостоечкиот простор за потег. Скинер кутија, тесна. Застрашувачки позната претстава, застрашувачки познати кловнови - закана. Параноја, клаустрофобија, страв, студ. Намачкај ја шминката.

Симнав 3 албума од Џибони.
Нема утка човеков.
Нема утка.
Незнам шо чекав толку.
Од мал ми оставил мед впечаток...
Си се топам сеа ко пиченце некое малецко...
Ајде, перница меѓу нозе, бегам на спиење <3

Пис

Денов неда ми беше досаден. Досаден на трета.
Сум испозабораила овија ствари.
Треба да си се потсетам математика, нема да знам на син ми да му покажам <3
Глеав избор на мис. Ќе станам манекенка, жими све...
Се дрогирав и со к-15.
Прилично сум расположена денес.
Некоја нервоза ме мучи само.
Незнам од шо.
Треаше да идам за Јуженсосед, али братучетка ми зафркна работа -.-
Од тоа ќе да е.
Иам и домашни, иам и за вежбање, иам и за учење.
Историја на уметност тест праиме.
Мислам дека иам уплав од професорката :(
Лоша е :(
Не е толку лоша колку шо збори многу монотоно и се концентрира многу на часот.
Бтњ, си става 2 пара наочари, еден врз друг.
И пак не е смешна, него е страшна.
Него, паметно би било да си легнам и ја или да?
Шо ми стана со ова „или да“ се гњавам цел ден -.-
Ае приВатно.

п.с.
п.п.с. Сезоната на парење, официјално, завршена.

п.п.п.с. Брат, самошо осетив земјотрес. Жими се, интересно е xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom