Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Passed down to you...
Lovely evening I say...
Even lovelier she looked.
And the rain... Ohh man...
I feel like Jim Carey in Dumb and dumber....Like a schoolboy.

Shit, there I said it.

So says Saladin

Драга ... сакав да ти кажам нешто, ама ... ама .. ама .. ми се спие у пичку материну.

Ај поздрав.

Ја мрзим патологијава од дното на душата....
Тие проклети оштетувања, воспалениаа ........ :mad: :mad:
Ме оставаат без спиење точно 12 часа над книга лоллл!!!!!!!!!!!!!! И што дека кога уште не ми е поминат цел материјал! :place:
И после се сфатив декаа СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕЗНАМ!!!!
ќе ја паднам, знам!!!!! И НИКОГАШ нема да ја положам !!!!
Те мразамммммм!!!!!!!!!!!!!!

Драгоева, покрај тоа што го вратив стариот ник со мислата дека бев-сум-и ќе бидам истиот, не сум.
Џабе го носам ников, а и која би била логиката цел живот да сум ист.
Ќе нема прогресија. Ќе нема менување, адаптирање, подобрување.
Така да ти оставам аманет да ми дадеш идеја за аватар. А може и никот ќе го сменам.
Ќе видиме.

haters gonna hate, bitches gonna bitch

Драга Кајгана,

Ти си најубавото место за живеење. Изобилуваш со светци, ангели и разно-разни други надчовечки битија кои го познаваат само патот на доброто, чекорат кон светлината, не оставаат простор дури ни да се опцуе и секогаш се тука да не удрат по рака кога ќе погрешиме. Многу наскоро поради нивното пропагирање на доброто и казнувањето на лошото светот ќе прерасне во еден Божествен Земјен Рај и сите ние ќе живееме среќно и весело до крајот на живот.

Ти Благодарам кајгана што ги трпиш сите овие добрини иако верувам дека од толку добротии некогаш ти иде да исповратиш ама ти си силна и моќна и ќе издржиш... важно е дека сите сме насочени кон патот на доброто.

PEACE :вонзем:

draga kajjgana utre sum slobodna cel den i ne planiram da spijam sega kazi mi sto da pravam so sto da se zaminavam?/

Тажен сум утрово малку или малку повеќе, како тоа ми изгледа секогаш се прави да се импресионира....
Ми се враќа чувството како се чувствував искористено тогаш, заебано скршено чувство немав сила ништо ниту да преречам ниту да прошептам, никогаш не сум оставил така да биде ама тогаш немав ни сила ни воља целосно ме скрши заебано чувство.

Еееееее детски спомени немаат врска ама како имаат тоа е невидено нешто :icon_lol:.

Драгаааааааа,
вчера супер си поминавме, освен што не стопираше полиција и ни пиша казна за немање задни светла. Ние сите во еуфорија од вечерта, ни светла сме виделе, ни ништо, а тој казна ни пиша ... ненормален цајкан... му кажавме дека славевме моминска, и дека девојчето во сабота се мажи, ама исто како на дрво да збориш... И ние па, што се мачевме да му објасниме... важно ќе се памти вечерта :)
Ајде Драга, поздрав

Драга Кајгана,

задњиве 2 дена многу тапа среќа со кладилнициве. Кој ѓавол ме натера повторно да играм(знам уствари, последно коло Лига Европа, 1000% искачаат утакмиците)?. Е стап. Да, повеќето искочија но се разбира, јас на секое ливче имав по една што не искочи :). Ќе бев побогат за неколку иљадарки, сега сум посиромашен за неколку стотки. Најбоље да си се вратам на неиграње.

Денеска станав у ~9. Стандард пола литар вода + витамин ц + б комплекс. Половина час подоцна 2 јаболки. Му ставив вода на уличното куче. Купив кори за баклава и кадаиф. Земав билтен. Купив леб, бибер и јогурт. Биберот требал да биде во прав, не зрнест. Фикс-на баба. Јадев грав. Немало маслинки, ПРОКЛЕТСТВО. Ништо, утре на пазар и тоа ќе го фикснеме. Искочив, се качив во 22А и имав топ провод во автобусот. Но, кога се симнав видов едни мајка и дете, детето неполни 10 години... беше пресреќно, што ли е причината за неговата среќа? Можеби добил некоја 5ка в училиште, можеби купил нови патики... Се сретнаа со таткото. Детето пресреќно изусти "Tато, тато, го земавме Samsung Galaxy S8(или што ти ја знам)". Во некои од клетките почувствував нервоза. Не, не се тоа комплекси ниту љубомора(сум имал и јас се како мал но затоа што не сум барал многу). Можеби премногу очекувам од луѓево... сакам да се радуваат на други работи, не на вакви материјални глупости. Отидов на кафе. Полу празни разговори, трачарење... поминаа речиси 2 часа. Пешки до дома, половина час. Топ провод. Понесен од еден видео клип кој го видов на он нет, каде што доктор објаснуваше за животните навики, здравјето и што е најбитно за превентива. Испадна дека тоа е вежбањето/активноста макар и да е тоа пешање. Да, непушњето, неконзумирањето алкохол се битни ствари за здравјето но најважна е активноста. Имаше многу добро прашање на крај на видеото... Дали може да го ограничите денот на 23 и пол часа НЕвежбање? Интересно и мотивациско. Еве сум сега овде, да кснам повторно грав, да го рашарам интернетов и да отидам на местото каде што одам секоја вечер.

Поздрав Кајгана,
ова нема да се повтори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom