Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
инаку, во петокот на таксират на санаториум влегов да се шуткам со металците, јадев лакт во глава и ми го скинаа ранецот, ама вредеше бе, почит до сите што беа!

Ме немаше во избирачки список оти ми била истечена личната карта ,а тоа што направив нова нема врска ,ах бе банана држава сме .. се надевам дека нема да фали само мојот глас за да падне диктатурава.. колку само се израдува таа гнидата во комисија што пуши партиски кур за 15 000 оти знае дека нема да гласам за жмро .. Се надевам вечер ќе можам да си легнам со мирна глава ..

Што к.р си спал, нели знаеш кога ти истекува личната карта, плус го имаше списокот на нет, што не си се нашол, патем си можел да си најдеш и некоја швалерка, ги имаше сите по адреси.

Ој си бе. Ој си бе те неќиме!
Даби оган те изгорел!

Ме немаше во избирачки список оти ми била истечена личната карта ,а тоа што направив нова нема врска ,ах бе банана држава сме .. се надевам дека нема да фали само мојот глас за да падне диктатурава.. колку само се израдува таа гнидата во комисија што пуши партиски кур за 15 000 оти знае дека нема да гласам за жмро .. Се надевам вечер ќе можам да си легнам со мирна глава ..

Иди со пасош, или пријави во ДИК, ќе може да гласаш.

Иди со пасош, или пријави во ДИК, ќе може да гласаш.
Тешко ако го немало, нема да прават нов список само за него,
списокот е затворен!

едит
на него не е проблем личната карта туку тоа што го нема

Последно уредено:
Ма еве им еден поздрав од мене дечкиве ја извадија тракава во право време !

Драа

Прееска глеам тазе возрашњаци сс тазе лични карте дотерале се групно
Мислиш по пичке кидеф, или по фаќање бидермаер, а не на гласање : D

Него заеби иде ми се на Марс на Неш' нл''' џиографик

Јас сум мртов човек. Се ми е исто повеќе. Таа е мажена...

Зошто Јелена Јованова, зошто????????????????????????

Избори имало. И апокалипса да е, исто ми е. Јас сум жив мртовец, решен по брза постапка од раката на неправдината...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom