Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Срце не ми дава да влезам на „Добивка” , почнувам да се потам и ми се повраќа на помислата дека у последниов месец ипол паднав на над 50 ливчиња на по една.

2015%2B-%2B1

Кога ќе ми кажат дека праам overthink...А реално праам...Незнам зошто бе секоја вечер паѓам у депресии за се и сешто и размислувам на сите можни deep теми со голема доза на несигурност. Периодов се подобрив искрено,почнав попозитивно да гледам на работите,ми се врати мааалце самодовербата ама доаѓа вечер и ме пукаат депресии...Ајде ќе помине,шо не поминало па ова сеа :D

Мангуп клопов од ск, става лајк за после некое време да го тргне.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Да му ебам све живо и мртво до седмо колено на ортакот што си го прчи курот на работа, си доаѓа кога сака, си иде кога сака, си дреме колку сака у село не иде на работа, да и ебам крвта гнасна подла на жена му вработена во истата фирма и цело време зајадливо ми јаде гомна и да и ебам крвта дебела на нивната ќерка шо си доаѓа коа сака си иде коа сака и дали 10 дена во месецот доаѓа на работа, ако недајбоже има деца да дае господ да не и проодат. Преку кур ми се нека се носат у пичку матер. Да им серам у плуќата и устата погана.
Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам.

Kur me boli za Makedonija, dali u sport reprezentacii, politika... KUR ME BOLI

Ne znam zasho, ali go gleam klipov - Anelka in England kakvi golovi aoo, dobar igrach mame mu ebam ama mnogu se vlecheshe po teren u Chelsea.

Ова притисоков више аман, коа е променливо времево се осеќам зашеметено, ништо не ми го качува. Ме нервира пошо не можам ни да работам, не можам да се сконцентрирам и губам време...
Барем си замрзнав овошје за неколку дена доручек .:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom