мкд владе
arch-enemy
- Член од
 - 21 ноември 2009

- Мислења
 - 20.601

- Поени од реакции
 - 25.990

Draga receno storeno  
Vremeto stopli, dojde denot da ja orepam gospozata i voedno i sefte da mu napram na masinkata za repanje so si ja poracav od Temu.
Pred i potoa :

Sum ja orepal ko zelka, ko ovca metilava e sega . Arno so ne ja setkam i ne mi e za izlozba oti na nisto ne lici, ko sugata da ja fati. Bitno masinkata si brka rabota, uste redot da mu go zemam
. Sega ostana redovniot servis da mu go napram, kapki protiv krlezi i bolvi i apce protiv glisti i do na esen rajat sum.
P.s nesto ljuta mi e posle tretmanot, duri i na slikite se gleda deka naporki me gleda, ko da me mrazi, a stvarno ne znam zosto
Ne deka drugite kucinja ke ja zaebavat. Kucka be , neblagodarna
Trebase da ja ostam na +30 da se vari, sama ke me molese da ja orepam.

Vremeto stopli, dojde denot da ja orepam gospozata i voedno i sefte da mu napram na masinkata za repanje so si ja poracav od Temu.
Pred i potoa :

Sum ja orepal ko zelka, ko ovca metilava e sega . Arno so ne ja setkam i ne mi e za izlozba oti na nisto ne lici, ko sugata da ja fati. Bitno masinkata si brka rabota, uste redot da mu go zemam
. Sega ostana redovniot servis da mu go napram, kapki protiv krlezi i bolvi i apce protiv glisti i do na esen rajat sum.P.s nesto ljuta mi e posle tretmanot, duri i na slikite se gleda deka naporki me gleda, ko da me mrazi, a stvarno ne znam zosto

Ne deka drugite kucinja ke ja zaebavat. Kucka be , neblagodarna

Trebase da ja ostam na +30 da se vari, sama ke me molese da ja orepam.

Последно уредено: