Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Жално е како осамените луѓе ја искажуваат болката која ја осеќаат зошто немаат никој. Со вреѓања и лош хумор. Среќа што постојат социјалните мрежи, па да се најдат неколку осамени душички барем муабет да си направат, па еве јас сум толку хумана и добра што ги оставам таквите од жал зошто ми е грев да си поиграат малце со мене. Не знам како е да си до тој степен осамен, ама можам да претпоставам по тоа што го читам.

Сериозно и најискрено ми е жал за овие луѓе. Нека си поиграат уште малку, ама треба да бидат свесни дека надвор од нет мене ме нема. Никој нема. Толку злоставувани и булинговани како мали, тоа е повеќе од очигледно, играјте си тажни душички, барем по социјалните мрежи осете се битни и интересни. Тука е дадичка да си играме заедно и дадичка не ви се лути за ништо, зошто на дадичка и е жал. :(

Сите тука плачат по мене, а јас едноставно немам време за форумот. Ја објавија новата сезона на "Ѓаволско грло": "Есента на демонот"; третата сезона на "Сончев брег", започна и новата серија "Алфа". Нема време за форумот. :/

Треба со закон да се забрани бремени жени да доаѓаат на работа, ама онака стриктно уште пред да и се забележи стомакот прати ја на породилно, и нека му ја јаде душата дома на тој што ја наполнил... Никој не е должен да ги трпи нејзините изливи на бес на работното место.

Драа

На страну тој што беше срање карактер,политички платеник да еде гомна,ми и бугари исти хаха,цркфе да се запалиф ха.Па тој ни Хепта не га сака.
Мирко Попоф беше и те како влијателна личност у андерграунд клаберстфо у државичку ни.Пионир на електро журчиња и Пиемџи продукцију.Јез да беше урбано амфетаминско гомнојадче,он си гу разбираше смислу на музику и имаше придонесено за клабинг културу.Обожаваше винил џез продукцију,дискџокејстфо као што викаше он,имаше речник,ама кд беше у питање државни интереси,поган речник,за паре.
Ја преко десет пута сам се топија на његови електро сетови.Мдматор невиден е.
Он га спои синт поп и електро у едно, спои ги кремци и таблеташи у исто друштфо.Имаше визију,не да не.
Он најубаво устфари ги објасни Скопјанке.

Она е одлична ученичка.
Она крка екстази.
Она се гади од сељаци.
Она прави лице кога мора.
Скопјанка.

Рип дип подочњаку.
Гомнојадци туја се раѓаф и умираф на кило.
Квалитетни клабери,ретко.

Ја гледам серијава The Gentlemen на нетфликс и неможам да престанам да го замислувам овој Џими како нашиов Костиќ, иста фаца, разлеан мозок низ универзумот, чиста душа. :love:

parva mora da se rastopish za da uzivash na toj grev shto go velichish so pola diskografija ukradena muzika

Драга..

Знам дека си уморна, и дека не можеш да престигнеш да избришеш толку профили, колку што Костич може да направи :D

Ама ај остај го, бар за проба една вечер?
Плииизззз :angel:

У минуту сто сто сто
Тооо Костиќ тоооо...

Отфорено прашање.
Дали се сеќаш уопште дека претходно си правија акаунти?
И што е сфрха на сфе овој?

Драга,
Идам вчера у емрџенси да земам пациент со пукнат апендикс.. влагам они се распослале неговите со јадења на земја ифтар тераат, ја разбирам вера се ама бе да јадеш у итна.. замалце и влегов со кломпа у шопската салата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom