Никад не сум се ложел на аута и спецификации, за мене е битно од точка А до точка Б да ме пренесе за најмала можна цена. Но, почнувам да си го засакувам Меганот, дури и заден бришач и навлака за волан му земав неделава, после две години возење. Од кога го зедов, денар не вложив во некој аксесоар, козметика, за греота. Го сакам од три причини :
- Ме носи од точка А до точка Б за екстремно ниска цена, тоа е веќе кажано
- Звукот на 1.6 и 113 коња атмосферски олд скул мотор ми е музика за ушите, стварно добар мотор е иако е реликвија од технологија а и добар на перформанси е може комотно да парира на многу понови кандидати
- Трето и не помалку битно, ниеден циган не застанува кај мене на прозор да ми проси, ама верувајте ниеден. Не е до мене, до колата е, ме гледаат мислат голтар сум, кој ги ебе они губат.
Хејтате вие француски аута, јас на ова Рено душата ќе му ја извадам пред да си земам Хонда.
А и да, не му се замарам дали ќе го удрам, изгребам или што ти знам. Пред 3 месеци пијан влегов у темел на зграда при паркирање, Меганот ништо не му беше. И да му е, кола е, кур ме боли, нема на кола да се тресам ебате.