Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кога најнарцисоидната личност што ја познаваш ќе ти рече дека си нарцис, манипулатор, тогаш знаеш дека си на прав пат.

Само Господ да ми го чува паметот и да не дозволи у никој момент да постапам импулсивно.

Драга, тешко е кога двајца се сакаат а не се заедно ама уште потешко е да ти се прди додека вежбаш во теретана и се стискаш за да не се избрукаш пред сите :place:

Кајгано се вратив Македонија за да ми смрзни куро. Шо време е бе ова? Се спремавме скара на Пелистер да прајме, че почекаме до Јули се чини ако сакаме да ја напрајме мерачки. Сега се шо можиме е затворени во Викендичка да локаме вино. Не се бунам. После низа испиени Шпански, Италијански (со сета почит) па дури и Чилеански обиди за вино во дојчланд, ми фали нашето.
Од француски кренав рака, сето смрди на бочви, а мислев барем нив треба да ги бива. Само италијанското е ок, ама ни тоа не е толку добро како нашето и во постов нема грам национализам туку факти. Грци имам другари од Атина и сами велат дека македонското вино е нај. Чим грк ти признава.

Драга

Ми доаѓаат моменти кога шетам на улица и ми дојдат рандом ситуации и се смејам како луд. Денеска ми текна на едно интервју кога еден дновинар, да баш дновинар го праша тренерот на една екипа што мисли за скратување на лигата, а неговиот тим беше последен на табелата.

А нејсе е најакадемски збор : D

Простум и родум су најглупи.Како моеш да бидеш родум, аллоооо роден се вика.
Значи стоејки, стоиш, што е туј простум, какфа логика и повржаност има сс стојање.

Пред некој ден прочитав цитат од некој таму на соушл мидија, парфразирано, дека луѓето што знаат се, не учат ништо ново. Фала му на Јозеп, Марија и Исус, ја сум дежурен незнајко.

Драга, направив нешто вечерва за кое се надевам дека нема да се каам.

Добра нок.

Кајг,

20220323_000719.jpg20220323_000807.jpg

... Јонузи беше најелегантна, најзгодна, најсекси и најкомплентна одбојкарка на натрпреварот меѓу Работнички и Јанта Волеј.

20220323_000936.jpg20220323_000834.jpg
20220323_002506.jpg20220323_000450.jpg

:love:

Последно уредено:
Дк
~83 ден без да отворам тиме.мк, било кој весник, твитер платеници, и воени експерти на фб. Си терам на работа, си средив документи на пц, љубовниот живот +1. Уште да испаднат документи за надвор и да си ја завршам годинава како прилично добра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom