Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Auuu pa i trpam li. I sama si pravam seir na moja smetka. Sega normalno deka se e vo granicite i ne dozvoluvam da se pretera. No imam zabelezano deka ponekogas kolku i da se obiduvam da bidam luta na nekoj sepak ne mozam da izdrzam i pak zavrsuvam i jas smeejki se na moja smetka.

Да,но од одредени личности.Ако си на црна листа кај мене-пази се!:pos2: Секој ден се `соочувам`со сеирите на моја сметка од страна на другарите,па така слатко ќе се изнасмеам,па и имам добивка од тоа,нели,смеењето го продолжува животот.:)

Кај мене зависи од тасположението,иначе дозволувам ама со осет да биде повеке не ако претера....ке почнам и јас да враќам

обично ако е некоја добра шега и јас ќе се насмеам, ама ако ги преминува границите, епа тогаш ќе вратиме и така. Ама многу се нервирам кога некој се зафркава на моја сметка, ама кога не сум во моментот присутен. :)

Go dozvoluvam toa ama zavisi na nekoj li4nosti ne se dozvoluva toa .. IMA IDIOTI !!!

Да. Дури и им потпомагам. :)

не се лутам никако па и јас самата си правам сеир на моја сметка зошто да не

Сеир трпам од човек спремен да го трпи истиот.
Големи сеирџии сме у друштво така да навикнат сум,сеир и на себе си праам,ама сеир за сеир,се се памти.

Трпам сеир,и правам на моја сметка нема никаков проблем,ама се разбира со мои блиски луѓе,а со сеирџии дупачи кои живеат за да навредат некој..ЈОК!Враќам 10 струко...

seir trpam ama da ne bide epten navredliv i normalno od covek koj znae da trpi za da bide zabavno inaku e mnogu glupo ako edniot se luti. i najnormalno treba da go biva za seir ne moze sekoj:pos2:,a cesto i jas se zafrkavam na svoja smetka. taka ne mu davas prostor na drugite i e posmesno

Па да, зошто да не дозволам.. секогаш треба да знаеме да се насмееме прво на наша сметка, а потоа и на другиот.
Но за некои кои незнаат да се шалат, кои го прават тоа само за да навредат или претеруваат со нешто тогаш знам и лоша да сум :)

Dozvoluvam od onie so koi jas se zafrkavam. Dosega nikoi drugi ne si probale da si igraat majtap so mene, a ne bi im ni preporacal.

Е па сега,прифаќам затоа што не ги сфаќам рабоите сериозно,а башка и сакам да правам сеир на други луѓе,што не значи дека сум идиот,бидејќи и јас удирам сеир,прифаќам и сеир на моја сметка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom