Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
zavisi
koj maz si ja izdal zenata ??
aj kazi ??
se samo zenite niz istorijata a i sega si gi predavale mazite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zavisi
aj kazi ??
Тоа што имаш или би имал љубовница укажува на тоа дека твојата жена или девојка не треба да ти верува на тебе.
Wat?zavisi
aj kazi ??
Wat?
Aj vrati se vo konzervativnoto duvlo od kaj sho si ispolzil.

http://forum.kajgana.com/threads/Доверба-во-Жена-дали-или-не.72478/#post-6441060eve de navedi primer koga maz si ja izdal zenata (ne pravime muabet za iznevera za tajna )
mazot krie tajna zenata
go prodava za bes pari mazot![]()
Имаше на CSI еднаш.eve de navedi primer koga maz si ja izdal zenata (ne pravime muabet za iznevera za tajna )
mazot krie tajna zenata
go prodava za bes pari mazot![]()
Ако ти е жена, сигурно дека ќе и веруваш, инаку зашто си ја оженил?

А што тајна ти и кажа, па она ја раскажала? Да видиме дале вредело да и се кажува. Зошто ако е мала тајна што на никому не му прави зло, мислам дека нема што да и се лутиш.Дали и Дали ???
имаше една приказна на жената и призна дека има направено убиство , таа го пријави на заптијата (ако ви текнуваа на таа приказна македонска ) на крај се утврди дека се работело за овца заклана , ама човекот си виде дека жената негова не е само што нема доверба туку и му е неверна го издаде заедно со неговиот пријател .
сепак имало вистина во тие македонски народни приказни
општо земено 90 посто не би и кажале вистина (тајна на својата жена ) и со право примерот погоре е спомнат