Доверба во жена, дали или не?

• Креатор на темата Креатор на темата TAM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zavisi
koj maz si ja izdal zenata ??
aj kazi ??
se samo zenite niz istorijata a i sega si gi predavale mazite
markey_mark_wtf.gif%3Fw%3D477%26h%3D252

Тоа што имаш или би имал љубовница укажува на тоа дека твојата жена или девојка не треба да ти верува на тебе.

se raboti na toa dali i veruvate na vasite zeni (sto i da prestavuvaat vo vasiot zivot ) dali mozes na zenata da ia kazes tajna i taja da ja cuva , dali ste go probale toa
oti ednas kazana tajna na nejze , kaj drug moze da te unisti vo celost
toa mie poentata

Ако ти е жена, сигурно дека ќе и веруваш, инаку зашто си ја оженил?

Ако ти е жена, сигурно дека ќе и веруваш, инаку зашто си ја оженил?

Дали и Дали ???
имаше една приказна на жената и призна дека има направено убиство , таа го пријави на заптијата (ако ви текнуваа на таа приказна македонска ) на крај се утврди дека се работело за овца заклана , ама човекот си виде дека жената негова не е само што нема доверба туку и му е неверна го издаде заедно со неговиот пријател .
сепак имало вистина во тие македонски народни приказни :pipi:
општо земено 90 посто не би и кажале вистина (тајна на својата жена ) и со право примерот погоре е спомнат

Дали и Дали ???
имаше една приказна на жената и призна дека има направено убиство , таа го пријави на заптијата (ако ви текнуваа на таа приказна македонска ) на крај се утврди дека се работело за овца заклана , ама човекот си виде дека жената негова не е само што нема доверба туку и му е неверна го издаде заедно со неговиот пријател .
сепак имало вистина во тие македонски народни приказни :pipi:
општо земено 90 посто не би и кажале вистина (тајна на својата жена ) и со право примерот погоре е спомнат
А што тајна ти и кажа, па она ја раскажала? Да видиме дале вредело да и се кажува. Зошто ако е мала тајна што на никому не му прави зло, мислам дека нема што да и се лутиш.

Не дека имаме проблем да дискутираме на дискриминирачки теми, ама темава е толку глупо поставена што мора да ја заклучам.
Патем, поставување видео во која камион прегазува жена? Дали си ти нормален? Уште еден ваков испад и леташ од форумов...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom