DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Не би го играл со Дагон , подобро ми е
Phase Boots / Bloodstone /Radiance / Shiva's / Guinso / Silence (незнам како се викаше точно , тоа со 3 обливион стафа)

Screenshot Dazzle.jpg
Кога и последниот ливна... :(
Увек ливаат кога не успеваат да убијат некој кој е на 2 хп. :) Не ми е јасно зашто.. :toe:

А овој Devil_Doom, пишува Fast Finish на all, кога сите ливнале.

Некои луѓе се предодредени да бидат "легенди".

На 25та минута во база им влеговме, и со тие артифакти убив 4.

241s1sg.png

Не можам а да не прекинам да се смеам на твојот потпис, Professional Player of Troll Warlord, па чоек шо толку е професионално од фармање у шума и после идење на херој кликни десен клик и чао пријатно...да стаеше не знам, Mirana, или Pudge, или било шо друго само не трол :tapp:

Иначе интересни скринови со интересни билдови на темава, да знаев како да ги сменам скриншот фајловите од тга у нормален формат ќе постирав некој, позз :smir:

Против добар тим си играјал, имат сикер и дум, не можат да утепат сторм..
да знаев како да ги сменам скриншот фајловите од тга у нормален формат ќе постирав некој, позз :smir:
Има една маленка и интересна програмичка - irfan view, трансформира во јпг и скоро сите формати.
Phase Boots / Bloodstone /Radiance / Shiva's / Guinso / Silence (незнам како се викаше точно , тоа со 3 обливион стафа)
Не. phase/radi/vyse/hot/shiva/skadi, после продаваш phase и правиш што ти треба, може дури и рефрешер. ( ако имаат зеус или се тим нукери, мораш најпрво pipe во билдот )

Блоодстонот е типичен пуберски итем и е добар само ако се направи некаде до 30тата минута, после е веќе касно, а тешко дека до 30тата минута можеш да направиш и радианс и блодстон, затоа го исфрлам од билдот.

орхид е за херои кои требаат и мана/интелигенција а и атак спид, ( на дарк сир, не му треба атак спид, пошто тој само стои у битката со 2 пати пуштен шилд и ги вакумира сите околу него/на оној кој пуштил штит, а пред битката пушта улти офк )

дота ли е тоа ?
Дота е, отворена со мени со хакови...Има незнам кое копче стискаше, и ти се отвара хак мени и бираш експ/лвл/голд/стр/аги/инт/хп/мана/сајз/спид итн итн...
Знам дека може да се игра и на лан, па некој луѓе лажат така, демек 6.61c пример...и сите ја симињаат (пошо не е истата) и типов радосен со хакови полека си се прави имба и ги гази..

радости нели...?

Еј тиње муабети у убав подфорум -.-

dotas.jpg

Сликата сведочи два моменти.

1. Купот пари

2. Гагање на кил на маарко, чекав да го испразни и рипнав на фонтана на 200 hp. Затоа и згинав после, ама за гагањето од марко, вредеше. :)

П.с. морав да склопувам и hood, бидејќи во тим беа се пи4иња. Ја тенкот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom