Dota партии меѓу кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
треба да се организира како порано што имаше

да го тепаме малце тито (Potato) :smir:

:tv::tv::tv:

ќе види мац па ќе се договориме за термин
после е лесно :drk:

слабо заинтересирани ...........

:nesum::nesum::nesum:

Ај утре да се собереме да исплескаме.

Nick: wh1te.zer0

GL^HF:salut:

Кој сака да игра дота нека ми шише на профил, ај да се собереме да мавнеме една, баш ме интересира што знаете. Со исклучок на неколку јузера кои веќе добро ги знам :helou:

Кој сака да игра дота нека ми шише на профил, ај да се собереме да мавнеме една, баш ме интересира што знаете. Со исклучок на неколку јузера кои веќе добро ги знам :helou:
Mozhe sea da probame? :)

Ama ne sum siguren dal kje imam lag oti vo net caffe sum.

Може али како мислиш да играме 1вс1 ми е идиотиски, не играм а да се собереме сеа дека може чисто сумљам.

Ej pochnav jas :( se sobrale ovie moite

Psyside add-ni me kje se dogovorime za drug pat ko kje imam pojke vreme. I ne mislam za 1vs1 :) glupo mi e mnogu.

Maarko imam tvoj user, kje se dogovorime i so tebe. :)

P.S. forget to tell u Manuel :)....Lativian mi e nickot lol

Неможам да те аднам ни тебе ни никој друг заради ретардите од ГГЦ, бев голд мембер сега не сум. Така што за да аднам некого треба да бришам 50 јузера, бидејќи имам околу 100 у френд листа (играм долго време дота) а како што знаеш лимти за обични јузери е 50. Сега да бришам 50 јузера нема шанса така да тоа е тоа додека не го покачат лимитот за френд листа што чисто сумљам неможам да аднувам никого.

Пишете овде кога ќе се собереме.

Неможам да те аднам ни тебе ни никој друг заради ретардите од ГГЦ, бев голд мембер сега не сум. Така што за да аднам некого треба да бришам 50 јузера, бидејќи имам околу 100 у френд листа (играм долго време дота) а како што знаеш лимти за обични јузери е 50. Сега да бришам 50 јузера нема шанса така да тоа е тоа додека не го покачат лимитот за френд листа што чисто сумљам неможам да аднувам никого.

Пишете овде кога ќе се собереме.

Адни ме на скајп де (tylermkd) или на мсн. Дота секогаш има. :)

Ехеее од кога немам играно јас, ајде вечер ако сакате во 21:00/22:00 да речеме одприлика да изиграме една иако имам заборавено бајги :)

1. Ајсшутер
2.
3.
...

Допишете се на листава ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom