DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Dota за мене претставува новиот шах...Уште подобар пример е heroes of might and magic.

Игравме на б.нет со гего и диме.. Не се игра со македонци.. Ќе го убиеш и ќе излезе..

Првата игра со тини 8:0 : )

Последнава што ја игравме, јас се чудев од кај собра паладинот толку пари...тие да ти биле 2ца. : )
И ме уби еднаш на среќа, после неможев. :\

оф топик:
Гего, колку јадеш ти бе?

Абе не земаа ништо од виперот, имаше само бутс оф спид.. Заборави дека умре еднач од кулата, а и ми даде ФБ плус тоа, имав 24 денајс до 6 лвл : )

Од кај најде да избереш нага, жити се... :)

Ја,не ми влегуваше на б.нет :(

Не пропушти многу, најдолгата игра што ја изигравме беше 15 мин : )

Не знаат да играат децата.. Првата игра на 9-10 лвл со тини имав аркане ринг, бутс оф спид и хајперстоун, плус 3800 у кеш..

Втората игра со фантом на 9 лвл купив секред релик..

На среќа еднаш ме уби, он остана на 50...и еднаш ми избега на ептен малце со улти.

А иначе другите 2 што ми ги даде беа пугна и медуза мислам. Не го прочитав убаво името на нагата, а дека ги мешам со сајленсер...мислев дека он е тој. : )
Јбг, ај сега имам повеке слободно време...ке се вратам во форма.

п.с Да ги еба, на сите рецепти им смениле по нешто.

И на луната и зевзот стан им додале :)

шестата бе
мислам дека е 0.1 сек стан :)

Последнава што ја игравме, јас се чудев од кај собра паладинот толку пари...тие да ти биле 2ца. : )
И ме уби еднаш на среќа, после неможев. :\

оф топик:
Гего, колку јадеш ти бе?

Ам си пржев јајца и ке се запалев .... све под контрола е сега најаден сум и ако сте за дота кажете :)

tito звер емам појќе коментар

лол : )

Баш ми се допаѓа магнусот, во една игра така со нообови му направив 5 б.фури, добро тепаше : )

Ајде, играме ?

Со ботови да играм ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom