DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Ја жалам као обсервер немав опција save...
не знаев за тоа...

Тогаш не би требало да има ни еден реплеј од gg-client :)

Оди во wc3/replays фолдерот и на lastreplay.w3g смени му го името во што сакаш

Иам проблем...
Делам нет од Он.нет со рутер и кога креирам на б.нет изгледа како да имам фајрвол...

До рутерот е проблемот или има некој трик?

Мислам Тито ми кажуваше ако имаш рутер дека има некој трик...

Иам проблем...
Делам нет од Он.нет со рутер и кога креирам на б.нет изгледа како да имам фајрвол...

До рутерот е проблемот или има некој трик?

Рутерот не би требало да ти прави проблем .... види другарите дали имаат исклучено :toe:

Не ми се верува... ми го банираја акаунтот на бнет. ИГрав Варкрафт3 и ми падна нетот. И после одма се конектирав и оној против кого играв ми јадеше гомна за дисхак. И гледам после на форумот дека ме банирале... Потато ќе можеш да ми помогнеш? Да имав дисхак немаше таков лош скор на Ladder да имам

Shorty jbg ima sekakvi pederi od lubomora i saka da te zezne!!Aj pa ti so igras na batle net igraj si na GGC top e:D:salut:

Ah shorty.. go videh threado... Ne si se ponasal kako idiot, koj vika :S

Kazi kako da te branam po ova?
Wtf.I cen download replay !!!

Bat i tink ShortyMKD need get locked Ac (1 mont)
icon4.gif
I em Dis
OMFG.

Bat i get WIN ???

Dont ban me !!!!!!!!!!!!!!!!
Agen !!!!!!!!!!!!!!!!
WTF.
ohmy.gif
ohmy.gif
ohmy.gif
ohmy.gif

Now I em dis and i get LUSs.
Moderator ck ist on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Replay isto off i forget it !!!!!!!!
smile3.gif
smile3.gif
smile3.gif

Ili ti ne si toj ? =))

Не сум бе тој жими се... Абе некој изгледа ме мрзи на бнет... Учам 9 год. англиски и никогаш не би зборел вака... ццц невидена работа.

Плус пишува: Location: Cro

Кој од овде игра на GGC?Па ајде ако сакате некогаш да се собереме на ггц и да напраиме една собиранка и да изиграме 5 вс 5?Сто викате? :salut:

А незнам засто ја не видов на WCG,зашто немаше турнир во дота!Или пак ја не забележав!

Идам на страната на ГГЦ, го данлоадирам сосе апдејтот на 30ти Ноември(10мб), правам акаунт...пробувам да се уклучам и ми вика дека пак треба да апдејтувам...ок. Али после тоа пробувам пак да се уклучам и чекам 1мин и ми вика Time out, try again later. помош ?:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom