DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Ne biva. Ke ti kazam edna finta. Ako sangeto go stavis kako " vtor item ", ke raboti sangeto, ako go stavis eye of skadi, ke raboti toa. Probaj :)
- -
- -
- -

Ne biva. Ke ti kazam edna finta. Ako sangeto go stavis kako " vtor item ", ke raboti sangeto, ako go stavis eye of skadi, ke raboti toa. Probaj :)
- -
- -
- -

Ова важи само за melee херои. Ако си ranged тогаш ќе работат и двете не принципот: skadi ќе работи доколку на ударот не се активира sange.

Vcera na luna i napraviv sange se ubiv od smeenje =)) =))

Kako koga se zakacuvate so nekoj drugar ( sedi da ne te aknam edna ) samo zamavnuva a ne udira =))

EDIT: Ah, i da... razoro so dobri heroe vo linija, nikojpat nema da sobere pari za skadi i s&y

Хммм абе има негде на форумов тема за Dota риплеи?? Ај ако нема дај напрајте една тема па да видиме некој добри потези,добри склопки итн.. Еве гледам и турнир ќе има па да се стават риплеи и од тоа :):)Ме интересира што играчишта има по форумов :):)

na dota "turnirot" igrav u tim 1 i mi se padna enigma a na shorty meepo. za da ne prae repick go menjav so nego :) igravme igravme 25 min negde score mi bese 1:5 ali posle napraev mekansm i vladimirs :) potoa sledeshe radiance:) i na kraj zavrsiv so 6 k zlato nepotroseni :) a btw scorot mi zavrsi 14:6 :) taka da nemoj da ne go sakate meepo mozda e najjak heroj u cela igra da znaete

na dota "turnirot" igrav u tim 1 i mi se padna enigma a na shorty meepo. za da ne prae repick go menjav so nego :) igravme igravme 25 min negde score mi bese 1:5 ali posle napraev mekansm i vladimirs :) potoa sledeshe radiance:) i na kraj zavrsiv so 6 k zlato nepotroseni :) a btw scorot mi zavrsi 14:6 :) taka da nemoj da ne go sakate meepo mozda e najjak heroj u cela igra da znaete

Абе убаво све тоа ама да не беше дрвото со корењата , енигмата со црната дупка, ќе те веслаја (=

Meepo e imba, nesto kako pipo inzagi :)

A kako ti se padna enigma... ne se igra -ap?

Meepo e jak protiv 1v1 heroi neka proba vs AOE's...svarno ne mi e jasno kako ja pobedil enigmata

High Voltage WTF omfg ....na merlini 1st blood..qq...tvoj e acc ili samo si izglea replay i go zede ???

Templar Assasin:
BoT
Desolator
Assault
Butterfly
HoT(malce poveke sila ne e na odmet)
6ti item so sakas stavi gg e so sigurnost

abe na kraj rexxar i phantom sam na dvajcata gi tepav so ti e:)

Поправка...
Ти со 4 твои илузии и крипци од големите (едно 10ина) против рексар и фантом сами...
Рексар умре зашто не знаеше кого да тепа а ти избега од мене и се спаси на 200 HP...
Ја останав на пола од крипците...

Да не претеруваме нели со Meepo :D

Ја жалам као обсервер немав опција save...
не знаев за тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom