DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас во секое време бате спремен сум да се преслушаме :)

aj malce da ja razrabotam temava:)
kazete mi sto i pravite na enchantress ili jas si ja vikam kozata:)vi teknuva koja e:)so strlki sto mava!
jas hex,power trades,monkey,skady,i ako dade gospod posle nesto drugo:D

zdravo momci jas sum po4etnik vo ovaa igra DOTA no sakam da prasam neso.Ke moze li nekoj da mi objasni kako da se igra na ggc ako nekoj znae i dajte mi go najnoviot patch 1.21a za da moze da se igra dajte link ovde od kaj da go simnam ako moze?:salut:

За ГГ Клиентот ништо не знам.... А за Ајушта и правам Хекс, Мекансм и обично ми завршува играта. Може после МКБ

Леле на енчантрес...3 пати ја имам вака играно...гзот не знаеја каде им е...
1.Power Treads
2.Linkin's Sphere
3.Monkey King Bar
Ама се ова на новата 6.49b dota...Monkey и power treads се појаки...

Mene mi e preku glava od taa dota, mi se zdosadi (pa koga sum bez oset 4 saata dnevno igrav),a najvekje go igrav LICH

4 саата?? и без осет?? А јас што да кажам бе??...Само дота и дота...Нишо друго,само надвор ако искочам навечер,и кога ќе ги испратиме другарките...ПАК НА ДОТАА :pos:

A koj rece deka e zabraneto? I jas ne igram poveke pa sto?

Dobar si, barem gi isprakas drugarkite.
Мора бе мора...:pos:
А...па да мислам ако се разбира у дота нема везе шо не игра може да учествува...Само што новата дота 6.49b е многу изменета од минатите...Па не знам:toe:

Еве ја сеа завршиф една партија, па ај да се пофалам :vozbud:

Гондар.
Power Treads
Butterfly
MKB
Hart of tarasque
Burrizze

Лом..

Pred 8 casa ja igrav na northrend... Dobiv panda, 22:1 score, first blod napravija na mene, sestra mi nesto pocna da zamare i zatoa umrev : )

PS. Hart na gondaro =))

Pred 8 casa ja igrav na northrend... Dobiv panda, 22:1 score, first blod napravija na mene, sestra mi nesto pocna da zamare i zatoa umrev : )

PS. Hart na gondaro =))
ne se smej tuku neka pise prvo protiv koj heroi igral i malce hp dobro bi mu doslo iako jas pojse sakam satanic :):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom