DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Dota 1v1 nema sansi da me pobedi, toa e poentata -.-

So melee heroj ubivam 70% od moite kripovi i 40+% od negovite. Nema da moze da mrdne : )

A so range ? :) ако ми доеш и рејнџ ти давам три удари доека се тргнеш од рејнџ. Тоа сум ја :) :). А за од блиску. Ти ќе удриш мој крип, ја тебе, ти мој, ја тебе ... коа ќе бидеш на помалце од пола, нема да ти текне веќе да удриш мој крип :helou:

a moze i kripovi i nego da go mavas:)se zavisi od heroite i kako ke gi izigras se razbira:)
tepaj go nego koa ke ti bide na crt4e kripceto akni go:)i koga ke bide na pomalce od pola neznam dali ke dojde da mava kripovi ili ke sedi od strana kako gledac:)

A fintata e sto jas ne tepam kripovi, tuku samo last hittuvam. I ako me udaras ednas, gubis kripovi, a protiv takvata agresivnost, ke si kupam 5-6 drvca za lecenje, eden ring... I mozam da te pobedam tancuvajki so devojka mi :)

Nejkam da go kazam ovoa bidejki zvuce malku omaluvazuvacki, ama dota ne e forum i toa so go kazuvate nema vrska. Ako sakate da igrate so mene e ok sve, ama jas ke napravam ovoa, ti ke napraves toa ... i takvi muabeti ne e ok. Samo sakav da vidam kolku znaete da igrate i toa e se. Povtorno ke go povtoram mojot predlog za 1v1.

PS: Potato ako mi zeme na mene 60% od kripovite i mi naprave 40% deny jas se otkazuvam od dota!

Марио аман не се дигај!!! Ќе го јадеш! Се гледа колку знаеш Дота.. само 1вс1 сакаш а? Њуб еден! :D

Инаку еднаш се сретнав со Елохим на б.нет и игравме 1вс1 Варкрафт.. буквално ме руши ме згази и ме силуваше :D

najdobar heroj e darkterror

Сега се кажа...

AJ KAZETE SO IMA NA NOVIVE DOTI pred 5 meseci jas zavrsiv da igram aj kazete itemi heroi i magii [novi na nekoj heroi ako gi promenile]zoso sea pak sakam da pocnam :salut:

Dobro stom si se sretnal so Eloxim, a ne so Tito : ]
a Elohim go zmetate za najdobar???
Jas porano koga igrv na bnet so nego bev timski igrac i partal praevme zaedno a 1vs1 nekogas go tepav nekogas gubev ama pocesto go tepav:)Inace porano se potpisuvase DABURA:)ako go vidite pozdravete go od mene:)Inace ne se karajte djabe ako sakate aj ke udrime edna doti4ka koj e spremen neka kaze???

Леле бре Луцифер јас сакам да удриме дотичка!! Само каде кога што како кажете да се договориме и да плеснеме некоја дота!!

ама не 1на1...еве сеа ќе се пуштам ќе ти пишам!
Edit: Ја и Луцо свретве една дота...Од моја имаше двајца шо се исклушија од кои едноит во Early game...Па не ебаа :) добро беше луцо ај и др пат ќе играме сеа те иам у Френд!

Изгледа е паднат серверот, од вчера и кај мене несака да влезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom