DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
ајде ... немој така да ме предизвикуваш ... епа ај ти со тие спојки со Слардар а ја со

Faceles Void со споено:

Power Treads
Buterfly x2
Mask of madness
Burizza x2

ајде сеа да те видам :) :)

п.с. има ли некој расположен што има тим за у сабота у ентер ... да го видите мојот тим на сцена :)

Вака јас како играч на дота и на б нет да пишам малце на темава...ако сакате кога ќе го отворат ова ентернет у Аеродром ќе плеснеме некоја дота(ако ви е поблиску од тоа другото,како на мене шо ми е...од прозор го глеам :) Иначе омилен херој некако ми е SpiritBreaker...Ама у последно време интересна ми станува Mirana-The Nightshade и си ја играм како support! А за ова гг клиентот не ми текнало дека постои,а знаев...ќе го пробам и него коа ќе иам време(коа нема да ме мрзи)! Иначе ник на б нет ми е uesLove...Се глеаме на б нет :D

Slardar se igra so power treads,mask of madnes,satanik,bash,monkey,i moze na kraj da mu stavis butter fly za da imas attack speed pojse i da ti pravat missovi koa te mavat,inace trol ke go zgazi slardar zs ima 2magija miss a i plus agiliti e drugo ne treba da zboram taka!

ајде ... немој така да ме предизвикуваш ... епа ај ти со тие спојки со Слардар а ја со

Faceles Void со споено:

Power Treads
Buterfly x2
Mask of madness
Burizza x2

ајде сеа да те видам :) :)

п.с. има ли некој расположен што има тим за у сабота у ентер ... да го видите мојот тим на сцена :)

Тролов прави stunlock колку Faceless Void + Slardar заедно .. епа види сеа ти :afaf:

abe zs zborite za vakvi raboti.ova se gluposti.Slardar se vkupno gleno e bolje heroj od trol(zboram za timska igra i 5vs5)trolot e kaj na 1vs1 2vs2 i 3vs3 posle e slab.a moj nik na bnet e Lucifer_mk pa moze me znaete od porano a sea ne igram mn mn na bnet!

Liverpool ти коа ке напраиш x2 Buriza и x2 Butter у стандардна игра да ми кажеш,дај не претерувај со коментарите.

Liverpool ти коа ке напраиш x2 Buriza и x2 Butter у стандардна игра да ми кажеш,дај не претерувај со коментарите.

Седи бе не ме знаеш :) :)

па и незнам кој пиша пред мене многу оптимистички спојки пиша ... па ме предизвика па и ја пишав ...

и така ... :)

Dotata e timska igra. Koga ke vi dojdat doma Zevs, Lina, Demon Witch i Akasha ( site so skepter, refresher orb i zabicka ) da videme so ke praite =)) Ni slidere ni trolovi ke se vidat.

Zevs, Lina, Demon Witch i Akasha

Да не ја забораиме и Cristal Maiden :pos: :pos: ...

иначе со 4-5 интелегенции (зависи од тоа колку на колку се игра ) најбрзо се тепа партија ... ќе фатат сите шеста и ... ќе се соберат заедно и рушат се пред себе ... а им дојде некој ќе биде избомбардиран со магии :) :)

и така ... денес идам ја у ентернет ... па ако има некој расположен тим за да се пресмета со мојот нека каже :)

Pa sekoja vecer na bnet ( posebno posle 00:00 casot ) pagaat jaki doti... Ince, ne veruvam deka ke idam do Skopje samo da pobedam edna igra =))

E pa site so sakate dota navecer vlegvajte prvo na kanal Kajgana pa ke se dogovorime :)

Б.нет имав дома ... ама веќе за жал немам :(. така да не можам да ви се придружам ... иначе со задоволство би играл со вас (да ви покажам некои МАСТЕР потези ) :) ... и така ... си ју палс :)

И сеа ... глеам тука кајгана собиранки, кантер собиранки ... расположени сте за една Дота собиранка во ентернет ?
Можеме да играме мој тим против кајгана тим :) ...

заинтересираните нека се пријават на оваа тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom