DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Gospodine FLIX, mislam deka banirav eden account " ubica ", dali bese 2, ne znam :P Imate mnogu dolg jazik, nema da e loso da si go skratite malku. Ah, accountot bese ubica1... sry :P

A gospodinot metono1 samo se kur4e oti mu dadeh op ::)

ОВАА ТЕМА НЕ Е ЗА ТОА !!!!!!!!!:ban?:
Оваа тема е за Дотта.

Јас долго време ја играм дота (стаза) 6.43 со Ботови
и ја симнав од страната www.dotaAS.com

Има многу стази
Затоа им препорачуван на тие штоиграат Дотта ако ги немаат стазите да си ги симнат од тука.Поздрав:helou:

Prijatele, ako se pise samo na temata, nema da izleze nisto od forumo, veruvi mi znam od iskustvo :P

A igraeneto so botovi ne e interesno, bi trebalo da probas nesto drugo, na primer so vistinski licnosti...

Денес игравме јаки партии против некои дечки у сетнет...
Најбоље партија...
Ние
Ја-Balanar
Butcher
SpiritBreaker
Lich
SyllaBear

Они

Morphling
Treant
Chen
Оној морнарот со шеста трње на врв на јазик ми е :(
и не ми текнува последниот :(

Нема што да се збори...Морфлингот држеше двајца наши и на скор од 7-0 почна да се цепа (и у игра и надвор)
Ја имав 2-1 скор...го убив прекинав мегакил и добив 600 голд...После тоа бев од 21 минута beyond и завршив со скор 21-1 :)
Имав S&Y,Satanic,Basher,Treads,Plate Mail,CHainMail и на крај на партија 5600 голд у мене (Сакав Assault Curias ама немаше време :()
Е така се игра баланар :)

Zabravi da kazas account na battle net :)

Sepak, trebalo da napravas power threads, heart of tarasque ( ili kak e ) money king bar, battle fury, satanic, i uste eden artifact po tvoj izbor ;)

Е сеа и сатаник и харт...не иде бе :(
Убаво си планирав ја...Treads,Satanic,Assault Curias,Basher,S&Y и можев да направам уште или манки или буриза...и ќе беше крај :)

Moze da go najdes OVDE... Mac, pak ne kaza account, a... zosto ne odi satanic so heart of tarasque ?

Mac)) напиша:
Денес игравме јаки партии против некои дечки у сетнет...
Најбоље партија...
Ние
Ја-Balanar
Butcher
SpiritBreaker
Lich
SyllaBear

Они

Morphling
Treant
Chen
Оној морнарот со шеста трње на врв на јазик ми е :(
и не ми текнува последниот :(

Нема што да се збори...Морфлингот држеше двајца наши и на скор од 7-0 почна да се цепа (и у игра и надвор)
Ја имав 2-1 скор...го убив прекинав мегакил и добив 600 голд...После тоа бев од 21 минута beyond и завршив со скор 21-1 :)
Имав S&Y,Satanic,Basher,Treads,Plate Mail,CHainMail и на крај на партија 5600 голд у мене (Сакав Assault Curias ама немаше време :()
Е така се игра баланар :)
lol se glea opasen dotas si--s&y-orb efekt; satanic orb efect razmisli dali ke mava maim ili dali ke se punis:zlo:

inace ja sum golem fan na dota i po cel den igram---omilen heroj...pa bone, rikimaru,gondar...gi obozavam tie so windwalk

Insane напиша:
Според мене најдобар херој е Sven .. нема кој да го утепа освен некој со bash ... а после него Phantom .. и омилена верзија 6.27 ... и дај да се собереме во EnterNet .. да поиграме малце дотичка
:lol: insane sum te gledal kako go igras sven..:lol: togas koa te gleav prv item s&y mu naprai :lol:-a ne samo tie so bash i centaur moze puzder da go naprai sven(sam ke se tepa)..i toa od mene sea za sea :)

Insane напиша:
Phantom Assassin :) али не е лош и Phantom Lancer ... co bash е многу добар .. и еве едно прашање ... Кој го играл Soul Keeper со bash ?
:lol: insane zapnav tebe da te citiram ama nekako najinteresen si mi :) :lol: terror blade so bash i ne e tolku jak zs izluziite ne mavaat bas-se vrti toa vrz glavata na herojot ama ne mavaat stun :)

Епа вака ѕверови доташи...размислете малце...Во партија 5в5 која се игра AR само (не ем) не можам јас одма да тргнам на харт или сатаник и плус да имам ваков скор на крај.
јас го држев целиот тим и праев ненормален ремет на сите херои со тоа што имав само S&Y и power treads...после се решив за сатаник бидејќи имавме ние disablers па не ми требаше maim-от нели :)

Cudno, pak zaboravi da go kazes imeto na accountot :)

Zosto da ne sklopis hart, a pak da go drzis caliot tim? Dodeka protivnickite heroi probuvaat da te ubijat tebe, tvoite sojuznici ke gi ubijat, a ti ke si seuste ziv :P

Mac)) напиша:
Епа вака ѕверови доташи...размислете малце...Во партија 5в5 која се игра AR само (не ем) не можам јас одма да тргнам на харт или сатаник и плус да имам ваков скор на крај.
јас го држев целиот тим и праев ненормален ремет на сите херои со тоа што имав само S&Y и power treads...после се решив за сатаник бидејќи имавме ние disablers па не ми требаше maim-от нели :)
dobro objasnuvanje man:)ama sepak mislam bolje ke ti bilo vladimirs-za punenje(ne e orb efekt) i posle toa heart:)

i mac kazi kaj zivees ja sum od cento --da soberam ja nekoi drugarcinja i ti soberi i da napraime edna dobra partija

Епа вака ако сте за дота на бател нет хпам мозе да играме да се собераме 10 души сичко ке ни организире Потато зошто е админ таму па ајде ако ви се аресе идеајата мозе да се пријавувате.Јас сум за.

i ja sum za ama nesto mi zeza u posledno vreme b.net--daj ke se sobereme bolje u enternet..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom