DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Shorty напиша:
pa zarazna e malu... ja igraf neprestano 1 god... i mi zdosadi. Sea se vezbam Warcraft 3 TFT malu.. ubaa strategija. Inaku stvarno kazite dota koga sakate da igramo na eurobattle.net . Togas nikoj nemase vo 18:00 koga se dogovorime...
Shorty te predizvikuvam javno na edna partija Warcraft TFT, da vidime so si naucil.:helou:

hehe Firer koj ti bese nickot na battle.net ? Kazujte u kolku ste slobodni vikendive zosto za mene lesno e. odma mozem da najdem slobodno vreme

dota e mnogu najdobra igra.Omilen heroj mi e Sand King,a najveke go mrazam goblin

лееее значи од кога немам играно дота, со овај кантеров се заразив и немам фатено од пред неколку месеци, а многу ја играв и бев јак. :)

Zeratul напиша:
Ај кажујте како ви се акаунтите на сите на европскиот сервер?

Јас сум Aghanim
Mene DaN-MaN
Koj saka sam na sam.

kako vi se dopagaat novite recepti vo 6.42

Добри си се само ме нервира шо нема веке Аегис оф имортал...сеа паѓа од рошан со само 1 реинкарнација :(

ama treba ednas da ja promenat stazata
od 6.14 ne e smeneta

Не сум играл дота, господ знае од кога.Почнав со WoW од пред година и нешто и последната верзија што сум ја играл како манијак секој ден со друштво била 5.84 :smir:

Pa da mapata veke e dosadna treba da go promenta izgledot, sega ima i dve skrieni prodavnici neznam dali znajte ednatae delu desno a drugata gore levo.
Site sto sakaat da poigrame malku da se podruzime aj na b net
Nick: Ubica2

Abe da ve prasam i ja sum iskusen dotash(igram od vremeto koga se igrase 5.84b) ama ne znam so kur e ona so mu paga na sneskoto posle roshan.
toa ko Orb of Frost so izgleda.
Ako nekoj znae neka pise

Judge†Dread напиша:
Abe da ve prasam i ja sum iskusen dotash(igram od vremeto koga se igrase 5.84b) ama ne znam so kur e ona so mu paga na sneskoto posle roshan.
toa ko Orb of Frost so izgleda.
Ako nekoj znae neka pise

mislim deka vece ne pagja toa, inaku toa sluzese samo taka. Kako daimas frost effect. nisto posebno. Inaku ovaa novava ne sum ja videl. Igram W3 nonstop. Ako saka nekoj dota 2v2 neka me addne u friends: ShortyMKD
Ama nikoj do sea ne ne pobedil 2v2 .... Toa neka vi bide predizvik :P

Мојите најомилени хероји се RikiMaru и Zeus . и не верувам дека има по јаки од тие :Р:Р:Р:Р:Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom