DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
da,da i ja ce igram drugar sum mu na shorty kazete samo koga?
podobro pisete mi na privatna poraka koga posto ne vlagam cesto tuka!
ocekuvam nekolku dobri partii dota

Абе каква Дота? ?

како може да играте 1 (глупава) мапа од 1 генијална игра која претставува револуција во стратегиските игри ?
незнам што толку ве привлекува кон мапата, ама ај нема веза

препорака: пробајте обична игра и докажете се на battle.net

Pa igrav porano pred 3 godini obicno ama tolku mi pomina kefot potoa bea sema Td mapite i tie poveketo gi svrtv i sega pomalku i na niv , ama dota si e dota super e mapata .

pa zarazna e malu... ja igraf neprestano 1 god... i mi zdosadi. Sea se vezbam Warcraft 3 TFT malu.. ubaa strategija. Inaku stvarno kazite dota koga sakate da igramo na eurobattle.net . Togas nikoj nemase vo 18:00 koga se dogovorime...

E pa nikako da se dogovorime za vikendot ako ste slobodni pisete

sloboden sum this weekend

Decki ja ne igram mn na battle.net ama imam account.Ne mi se igra zasto nikad nemozes da izigras dobra partija zasto uvek nekoj se isklucuva.Ja koga igram uklucuvam toa custom game i igram.
Znae li nekoj da mi kaze kako da igram so makedonci i kako mozam da ve najdam vas ili bilo koj od MK.
???????????????????????????????????????????????????

Идеш на канал Macedonia...мн. лесно :)

TOPGUN напиша:
Decki ja ne igram mn na battle.net ama imam account.Ne mi se igra zasto nikad nemozes da izigras dobra partija zasto uvek nekoj se isklucuva.Ja koga igram uklucuvam toa custom game i igram.
Znae li nekoj da mi kaze kako da igram so makedonci i kako mozam da ve najdam vas ili bilo koj od MK.
???????????????????????????????????????????????????

Cekaj sea, ti imas originalen cd-key ? od kade si go napravil acountot ?

Pa dobro be ne mu e li nekomu smacheno od preterano slabite botovi vo AI verziite na DotA,dali nekoj znae kade moze da se najde ponova mapa so stvarno jaki botovi?!

Hm pa so znam najcesto igrame online na b net a mislam deka bese 6.39 ai sto imav so super botovi, ama nikogas botovite ne se kako lugeto :)

Pa ce igramo ovaa Sabota ili Nedela? Ja ce igram . Drugive da potvrdat?

Shorty напиша:
Pa ce igramo ovaa Sabota ili Nedela? Ja ce igram . Drugive da potvrdat?
I jas se prijavuvam ne igram dota dobro ama koj se rodil ucen, kazete u kolku saat dali ke bidam doma.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom