DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
I mene jas sum nomoreanoob me ima kako NSunc!!!!!+ duffy aj pa po pp prati mi go toj server

Aleksandar4e напиша:
KE PRAVIME LI KAJGANA CLAN da igrame DotA no i frozen throne

Ако најдеме луге за кланот нема проблем.......а ти играш и frozen throne (мислам она со градење)???

Клан лидер јас и дафи...ајде треба минимун девет души :)

Ја се пријавувам за Дота .... Ама неможам да играм Фрозен

:pos2: Пазете го ова...ми го кажаа одни пријателчиња од Хрватска.
Играле Дота и еден тип добил Баланар...почнува да доаѓа ноќ и го глеаш типов пее у сред играчница
"Evo noći , evo ludilaaa , mijesec izlazi , izlazim i ja .....":pos2: :pos2:

Mac)) напиша:
Играле Дота и еден тип добил Баланар...почнува да доаѓа ноќ и го глеаш типов пее у сред играчница

То е бе
Тешка е дота .:)

Mac)) напиша:

:pos::pos::pos: Дај пиши ми ја песната и јас да си ја пеам :zlo: :pos2:

Ај стварно да напраиме едно кајгана кланче....сите од кајгана шо играат нека кажат кој им е ник ке се најдеме на б.нет и ке напраиме клан......

п.с. Јас и Еко1 прееска игравме и на 2лвл(или 3) напраивме first blood а на 4-5земавме прва кула :pos: после накај 6-7-8 и втората ја земавме :pos: и после почнаа сите да искачаат и требаше 5вс1(јас) и тие 5 си се исклучиа и јас си победив :pehar:

duffy, Tи и мас)) сте најзаебани а? ;]]

много теорија тој , него дали би сакале ја да дојду сас тим од куманово, и да играмо некоју партију ( ако успеју да ги натерам , зашто карта скопје , ово оно ... )

еј а за у кајгана клан пишете ме ако сакате, праву јутре формат и гу инсталирам , не сам играја батл.нет некои 6 месеца

иначе , два најомилени херои за мене , anti-mage и butcher

имам тим и за на развивање, само не ми прави толко тој кеф

Insane напиша:
еве ви една стратегија како скорч што неможе да изгуби:
некролајт
турнаментет соул :smeshko:
вештерка
лич

овие хероји кога би направиле книги неможат да се тепаат!!!

друга стратегија:
шкорпија
таурен
слардар
леорик

стратегија како сеншл:
свен
дрво
кенраур
енигма

ОВИЕ НЕ СЕ ТЕПААТ :):):):)

ти научи ги херои прво како се викав, па после коментирај :smeshko:

а и херои су ти свите на место , не да не ;]]]

Mac)) напиша:
Клан лидер јас и дафи...ајде треба минимун девет души :)
aj da ve preslusham 1v1 tebe i dafi ko klan lideri. ako bilo kj od vas me tepa kje igram za vashiot klan.

@insane:
ne e do kamionot do shoferot e. so koj sakash heroj da igrash ako ne znaesh, kje te istepa toj sho znae so bilo koj heroj.
ima dobri kombinacii za grupna borba, no za sekoja kombinacija ima druga kompetentna protiv-kombinacija poednakvo dobra. znachi ostanuva se na igrachite, a nema dobri ili loshi heroi

ЈАс не е пријавив за клан лидер...:):)ама ако си од СК и имаш желба за играње ај ке се собереме ке поиграме малце :):):) и шо толку 1в1....не е интересно 1в1

п.с. Инсејн е про играч не ми го вгеѓајте :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom