DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Close enough
RNgpLF5.jpg

Следнава година ќе биде битка на титаните. EG, OG, DC, TL ( ако го соберат Miracle ) , NAVI ( ако се поправиле малку ) Team SEAcret и ред други. Многу јаки состави. Кој од кој.....

^ go sobraja :icon_lol: mislenja za noviov Liquid? podobar/polos od stariot? mene nekako Bulba mi strcit...i so mislite koj ke se top timoj posle shuffle-ov?
14390725_1254727361236533_7353746985482157276_n.png

Последно уредено:
според мене нареден интернешнал зима европски тим, има многу јаки како што глеам :)

Вака на хартија предност имаат EG, TL и да не ги потценувам DC кои се појачани на позиција 3. Од Team Seacret веќе не знам ни што да очекувам т.е од puppey. Скоро никој не сака да му се приклучи во составот па мораше надвор од европа да бара играчи односно ќе видиме како ќе фунционират преку игра. Liquid имаат опасна комбинација со miracle i matu. Bulba не го знам каков т.е дота почнав да пратам после frankfurt major. Страшен тандем. NAVI колку имаат напреднато ќе видиме или можеби ќе се вадат со ментална блокада кога губат од OG и Liquid. :D EG со zai, crit, rtz , sumail и unniverse. Релативно млад ростер. Crit како капитен. Ќе видиме како ќе се снајдат. Не сум сигурен дали има искуство да ја води играта али ќе видиме. Тука се од CiS регионот, Newbee, wings и на крај моите OG.
Се надевам дека Ana нема да биде флоп али сигурњн сум дека нотаил и флу ќе го средат. Можеби видоа нешто во него. Којзнае. S4 offlane. Jerax = crit ( малку подобар ) Fly и Notail. Не сум загрижен og ќе бидат доминантни и оваа година. Не очекува јака и возбудлива година.

Igram low priority so Morph i trojca protiv mene kupuvaat euls....pa ova ni vo 4k ranked mi se nema sluceno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom