DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Не знаев дека стримање дота било опасно по живот.

Кога ме оставија против пуџ фрее фарм , лошо им се пише :P , иначе пуџот deny направи на него едно 7-8 пати , која среќа ...

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    1,4 MB · Прегледи: 41
neznam kako idese koe prvo da go sklopis ali se gubese lifestealot od mom ali rabotese desolatorot
Ако склопиш прво маска ќе се лечиш, ако склопиш дезолатор ќе работи тој ама нема да се лечиш. Барем така беше.

Го купив дезолаторот пред крај , ме мрзеше да одам да купувам дивајн рапиер од кај бабата зошо далеку беше а тронот им паѓаше :D
Чим си имал пари за дивајн, ондак си имал боље опции од дезолатор, се резилиш вака. Башка, нема да ти даде повеќе поени ако тепаш со повеќе итеми на тебе. Се научивте сите така ебате, базата само трон останато сите 5 афк они рошан рокаат:tapp:

Чим си имал пари за дивајн, ондак си имал боље опции од дезолатор, се резилиш вака. Башка, нема да ти даде повеќе поени ако тепаш со повеќе итеми на тебе. Се научивте сите така ебате, базата само трон останато сите 5 афк они рошан рокаат:tapp:
ок де не ме тепај па ти ако сум купил дезолатор на воид на крај на игра.. и оанака не сум нешо нај нај , не ни знаев дека не работи дезолаторот пошо не сум обрнал внимание и пошо сум почетник

Ако склопиш прво маска ќе се лечиш, ако склопиш дезолатор ќе работи тој ама нема да се лечиш. Барем така беше.

Добро, не знам зошто комплицираш. Го купил за да потроши пари и кој кур сега? Па јас знам на крај да купам по 2-3 хајперстона оти ми се може...

Добро, не знам зошто комплицираш. Го купил за да потроши пари и кој кур сега? Па јас знам на крај да купам по 2-3 хајперстона оти ми се може...
По таа логика: тепал партија со 25/3 и кој кур сега? Гледаш си научи нешто човекот. Прошетај малку ќе ти пројде, секако не бев во план да пишувам повеќе.

wayto and Illidan-STR . Ако му паднат на некого, нека пише инбокс.

Последно уредено:
Имам 9 карти од фнатик( Ера и Хани), нави(Денди и Фаник), њуби( Саншенг), емпајр(резолушн) и вичи(ротк). Ако му требаат на некој нека пише за 1 рер сите ќе му ги дадам :)
Или за Alliance зашто за нив си навивам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom