DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
абе, имат некој македонски клан од овде некој да ме земат ? не играв дота некое време ( цело лето ) ама сега пак се оддадов на дота, pro сум, само да имав некој македонски клан да играм со некој наши. :)

Sakas od onie klanovi cii sponzori davaat po 100 evra mesecno, ili od onie po 500 ?

Tito ке те стави у негоФ клан , да го еб*м и лажачот , 1 година веке Оператор ме става :)))

Pa ne si flezel na battle net veke 3 meseca... I aj kazi deka edno vreme ne te beh stavil ;)

абе, имат некој македонски клан од овде некој да ме земат ? не играв дота некое време ( цело лето ) ама сега пак се оддадов на дота, pro сум, само да имав некој македонски клан да играм со некој наши. :)

Ako si dobar mozi da te zemime vo mojot klan ama treba nick ubica7 ubica8 nekoj nik takov da si naprajs.

Ливерпул фан абе многу ботско прашање беше тоа (= Еве уште подобра петорка

Omniknight
Enigma
Sand King
Silencer
Heroj po zelba (може кентаурот поради станот и има многу енергија)

Ливерпул фан абе многу ботско прашање беше тоа (= Еве уште подобра петорка

Omniknight
Enigma
Sand King
Silencer
Heroj po zelba (може кентаурот поради станот и има многу енергија)

херој по желба е дефинитивно Priestess of the Moon. Кај другите 4 хероја имаш 2 range и 2 melee. Имаш 3 lanes што значи мора последниот да ти биде пак range зашо ако бидат и двајца melee ќе го јадат стапот за 10 секунди.PotM мора да ја игра некој вешт играч иначе нема да погоди ниеден стан со стрела,. Ако си Сентинел со овие енигма и омни идат горен lane, Silencer на средина а другите доле и обратно за Scourge.

добра тактика...

Trarexx ке го масакрираат, а ако мислиш на Шенделзаре(Сваперот) ондак е ок. Другите се на место.

Трахекс мислев ради сајленсот негов...нема да го масакрираат со рипеил на него а и добар дмг дилер и килер е......ама да, боње би било со Сваперот(Венгефул, Шенделзаре како сакате јас свапер си го викам)

Трахекс мислев ради сајленсот негов...нема да го масакрираат со рипеил на него а и добар дмг дилер и килер е......ама да, боње би било со Сваперот(Венгефул, Шенделзаре како сакате јас свапер си го викам)

Traxex е најбескорисен херој во тимски битки. Ако ти е до silence имаш Death Prophet.

И едно прашање до сите: како го играте Silencer?

Како го билдаме? Идам на статс+глаивс. До 16-17 лвл зависи од ситуацијата

Ихаа сте се изназбореле без мене :) ...

Иначе за Сајленсерот ако мислеше и за спојки ... Прво мислам дека сите праат хекс, па дагон, Бутс оф травел, Манки, Хард (нема многу лајф) ... и то. Ако успееш хекс, дагон и бутс оф травел да му напраиш доста е :)

Ихаа сте се изназбореле без мене :) ...

Иначе за Сајленсерот ако мислеше и за спојки ... Прво мислам дека сите праат хекс, па дагон, Бутс оф травел, Манки, Хард (нема многу лајф) ... и то. Ако успееш хекс, дагон и бутс оф травел да му напраиш доста е :)

Кои сите? на XPAM? :pred: Јас првпат слушам за билдов али ок. Најефикасен билд кој го користат професионалците е midas, BoT, Mekansm, Guinsoo, Assasult Cuirass, и BKB по потреба. Ако трае играта долго, Midas се заменува со Butterfly.

магиите на Shorty се ок, по потреба зимаш аура, последна на 10 и 11 левел. Curse of the Silent е најсрање магија што постои во дота ама glaives е најдобра од autocast магиите. и то...се изморив од пишување :)

Кои сите ? Па доташите со кои најчесто играм. Хексот за тимска игра многу користи, а му користи и на Сајленсерот за да бега, лови ...

точно, и за да му даде дмг :) пишав нели во билдот хекс, guinsoo? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom