Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Да, ама со критикал и со сплеш демиџот, брзо ќе искрипаш и HoT. После тоа ќе му набилдаш армор со асаулт курирас. И нема да имаат шанси да те бутнат. :nenene:
И ја си мислев дека Чичко Свен е најјак херој во времето ко почнав да играм дота и ги тепав соиграчите нубови... Свен се гради или на енергија или на демиџ... не може двете истовремено... Имам играно 10000 партии ... и секогаш Свен прв го пуши ку*от.. Ама ич не е убиствен, освен едниот стан што му помага на 1.5% од хероите... останатите 98.5% ко ништо му бегаат.. тоа за 1 в 1... А за групно... или уште одма го попива...или мава еден стан и после 5 секунди од битката бега на 1% енергија.. Ретки се партиите (туку-така дадени херои) кај што Свен може да направи ошмара или во гужва со сплешот да убие нешто...Туууууу. Изглеа многу гледаш клипови со Дота на ју туб
Ќе ти дојдат двајца ? А твоите кај ќе бидат ? Што ако игра од твоја Сенд Кинг и ги дигне двата противнички херои. И ти ги тепаш и пак даваш стун на некој. И Сенд кинг после тоа пак ... што тогаш ?
Или пак ако Свенчо има споено аватар ?
Prijate, jas kolku doti imam izigrano vo zivotov, ti tolku litra voda nemas ispieno. Sega presmeti, posto velis deka si dobar matematicar.Туууууу. Изглеа многу гледаш клипови со Дота на ју туб
Ќе ти дојдат двајца ? А твоите кај ќе бидат ? Што ако игра од твоја Сенд Кинг и ги дигне двата противнички херои. И ти ги тепаш и пак даваш стун на некој. И Сенд кинг после тоа пак ... што тогаш ?
Или пак ако Свенчо има споено аватар ?
Kај се избаци па тиКонстатација...Свен не е киллер
Магина, Омни, Сајленсер, Сваперон(или трахекс), Бане Елементал......Не е некоја тактика ама против овие мислам дека може да успееЕве ја ќе кажам една тактика, да видиме кој ќе смисли најдобра против тактика.
1. Lich
2. Warlock
3. Akasha
4. Zeus
5. Cristal Maiden
5 хероја со опасни шести . Во битка 5 в.с. 5 тешко дека некој ќе ги тепа ...
Контра тактики, образложенија ...
Trarexx ке го масакрираат, а ако мислиш на Шенделзаре(Сваперот) ондак е ок. Другите се на место.Магина, Омни, Сајленсер, Сваперон(или трахекс), Бане Елементал......Не е некоја тактика ама против овие мислам дека може да успее
Образложение....имаш антимејџ, рипеил, глобално зачутување, дисејблер....риепил + свап, еден кастер помалце....со тимска игра мислам дека можат да ги бутнат па сеа...
п.с. Ваквите сите кастери тактики никоаш не сум ги сакал...имаш БКБ имаш оној худ оф нешо шо редуцира магичен демиџ имаш пуно нешта против тие