DotA генерална дискусија

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Да, ама со критикал и со сплеш демиџот, брзо ќе искрипаш и HoT. После тоа ќе му набилдаш армор со асаулт курирас. И нема да имаат шанси да те бутнат. :nenene:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Da, da steta sto e samo naucna teorija.

Ke ti dojdat vengetan spirit i nerubian assasin, taj prvin ke te udre kritikal, ke te izdiga, ke ti zema manata, ke te potepat malku i dvajcata, ke udris ednac, venge ke ti udri stan.. i mozes da si kupis stan vo ohrid.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Туууууу. Изглеа многу гледаш клипови со Дота на ју туб :)

Ќе ти дојдат двајца ? А твоите кај ќе бидат ? Што ако игра од твоја Сенд Кинг и ги дигне двата противнички херои. И ти ги тепаш и пак даваш стун на некој. И Сенд кинг после тоа пак ... што тогаш ? :vozbud:

Или пак ако Свенчо има споено аватар ? :pipi:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7

Ќе ти дојдат двајца ? А твоите кај ќе бидат ? Што ако игра од твоја Сенд Кинг и ги дигне двата противнички херои. И ти ги тепаш и пак даваш стун на некој. И Сенд кинг после тоа пак ... што тогаш ? :vozbud:

И ја си мислев дека Чичко Свен е најјак херој во времето ко почнав да играм дота и ги тепав соиграчите нубови... Свен се гради или на енергија или на демиџ... не може двете истовремено... Имам играно 10000 партии ... и секогаш Свен прв го пуши ку*от.. Ама ич не е убиствен, освен едниот стан што му помага на 1.5% од хероите... останатите 98.5% ко ништо му бегаат.. тоа за 1 в 1... А за групно... или уште одма го попива...или мава еден стан и после 5 секунди од битката бега на 1% енергија.. Ретки се партиите (туку-така дадени херои) кај што Свен може да направи ошмара или во гужва со сплешот да убие нешто...

Барем според мене оди вака.. :afaf:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86

Prijate, jas kolku doti imam izigrano vo zivotov, ti tolku litra voda nemas ispieno. Sega presmeti, posto velis deka si dobar matematicar.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Констатација...Свен не е киллер :D
Kај се избаци па ти :)

Доста карање за Свен. Идеме даље :)

Новиот херој, пук или незнам ни како се вика ... Што мислите за него ? Магиите ако може некој да ми ги објасни зш не ни сум го играл. Кои спојки му лежат ? ....

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
7-8 pati sum igral protiv nego, ne e nisto posebno, ne znam dali e toa taka bidejki imav " imba " heroi... 2 igri dragon knight, so perservance, i uste eden ring, i 3tata ne mozese da me dopre :)

Cetvrtata mu e nesto kako na shamanot, barem dobiv takov vpecatok -.-

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
1та му е топка со која може да се префрли во неа исто така зема дмг..
2та - аое дмг + силенце
3та-може да ја пушти на него или на некој од негова...и ќе одбегне дмг во рок од 3сек мислам (нешто како на Дестројер само не зима инт)
4.-стан +дмг
не ми се паднал досега ..

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Еве ја ќе кажам една тактика, да видиме кој ќе смисли најдобра против тактика.

1. Lich
2. Warlock
3. Akasha
4. Zeus
5. Cristal Maiden

5 хероја со опасни шести :). Во битка 5 в.с. 5 тешко дека некој ќе ги тепа ...

Контра тактики, образложенија ...
Магина, Омни, Сајленсер, Сваперон(или трахекс), Бане Елементал......Не е некоја тактика ама против овие мислам дека може да успее :toe:
Образложение....имаш антимејџ, рипеил, глобално зачутување, дисејблер....риепил + свап, еден кастер помалце....со тимска игра мислам дека можат да ги бутнат па сеа...

п.с. Ваквите сите кастери тактики никоаш не сум ги сакал...имаш БКБ имаш оној худ оф нешо шо редуцира магичен демиџ имаш пуно нешта против тие

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Еј еј , закон е Гоблинот за 5 на 5 , а 1 на 1 мислам дека е лич кинг или драгон најт .

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Магина, Омни, Сајленсер, Сваперон(или трахекс), Бане Елементал......Не е некоја тактика ама против овие мислам дека може да успее :toe:
Образложение....имаш антимејџ, рипеил, глобално зачутување, дисејблер....риепил + свап, еден кастер помалце....со тимска игра мислам дека можат да ги бутнат па сеа...

п.с. Ваквите сите кастери тактики никоаш не сум ги сакал...имаш БКБ имаш оној худ оф нешо шо редуцира магичен демиџ имаш пуно нешта против тие
Trarexx ке го масакрираат, а ако мислиш на Шенделзаре(Сваперот) ондак е ок. Другите се на место.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
5 станери само е финтата во дота да ти паднат, или со баш некој. Слардар, трол, сендкинг, Скелетон , и Сваперот. На почеток можи нема да мават кузнеј колку ама да знат да изиграт да се сјачат малку то е гг.

Kajgana Shop

На врв Bottom