Доручек од соништата :)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Инспирисан од сликта и јас сабајлево појадував нешто вака слично сервирано. Не беа мусли, беа палачинки, ама исто сервирани.

Hypnotic напиша:
Да не знае некој кај се продаваат вакви чинии?

Кај бензинската пумпа кај скопски саем има половни.

Dobar dorucek. hehehe

алоооо је*еш ти бакртерии еднаш се живее, а ваков доручек со векви бактерии не се јаде секој ден.

FortunE напиша:
Која е разликата да јадеш од овие мусли или да ги нема муслите и да јадеш?:icon_lol: Ако прајме муабет за бактерии де:icon_lol:
MoRtiSa напиша:
Znaci definitivno ne se grozis od mlekoto,tuku se plasis od bakterii,malku cudno,ne?
Овие па, овие па... Мислат озбилен сум. :icon_lol:
Иначе, јас сум повеќе по благото.

cassia_riley_08.jpg

cassia_riley_10.jpg

Acid, ова не е доручек туку десерт. Си ја згрешил темата :)

Princ напиша:
Не мислам дека би му сметало позабајлечки ваква закуска...acid?

Princ напиша:
Не доручкувам јас, директно идам на десерт. Ако огладнам пак, тогаш следи ручекот. :)

Да,Да...ова е веќе нешто повкусно...покалорично и дава енергија ( Зае*и ти диетална храна) :wink:

Acid напиша:
Одвратно! Дај не бидете толку гадни, ви се молам! :(

Стварно, ми се слоши од коментарите...изборот на зборови ви е гром.

Море за*би бактерии само здрава храна :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: , а горе наведениот десерт, е тоа да.
Десертот барем може да си го дозволиме барем 2-3 пати неделно, некогаш поќе некогаш помалу, зависи како ке трни зарот:pos: :pos: :pos:

Неделава доручкувам: лажица мед со тан, чаша млеко со Несквик, банана, 4 орасници - околу 100 грама вкупно, пола кило јагоди/цреши/кајсии/праски. Ме прави многу убаво да се чувствувам, ем најадено, ем немам тегоби со желудникот.

двопек парче кашкавал крем сир или зденка чај виршли со сенф и така натака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom