спортеџ цомфорт
4NHK0
...овошје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А навистина е овошТИЈе?Одамна имам слушнато за тоа,туку сакам да знам што мислат ,,експертите''.Врв на дебилизмот, секоја година се наоѓа некој кој што има WOWWWWWWWWWW момент од како некаде случајно ќе разбере дека патлиџанот е овоштије и како по дифолт отвара тема.
прашај ја мајкАТИ како успеала зелка да роди ко татКОТИ со корнишонче те праел,од тоа поголем експерт нема.А навистина е овошТИЈе?Одамна имам слушнато за тоа,туку сакам да знам што мислат ,,експертите''.
Ти прашај го таткОТИ како се прават глупи деца.прашај ја мајкАТИ како успеала зелка да роди ко татКОТИ со корнишонче те праел,од тоа поголем експерт нема.
Е за тоа жали се кај дедОТИ немам јас тука нишо со тоа, генетика е у прашање.Ти прашај го таткОТИ како се прават глупи деца.
И јас како браќата-69,2%...[DOUBLEPOST=1403030592][/DOUBLEPOST]Анкетата вели 70% од форумџиите се саркастични.![]()
Сигурно дедОМИ те нема направено...[DOUBLEPOST=1403030771][/DOUBLEPOST]Е за тоа жали се кај дедОТИ немам јас тука нишо со тоа, генетика е у прашање.
И обратно.Нели?Доматот е црвен ко ќе е зрел.
Па да.... Комутативен закон.И обратно.Нели?