Само типов може да има проблеми да доведе доволно голем притисок и количина вода до сите компоненти. А и јас не би го ладел напојувањето со вода зашто ако не ги изолирал добро високонапонските регулатори ќе има добро купче старо железо, а не дај боже може и на него нешто да му се деси
абе андроник или ти погрешно си ме сфатил или јас погрешно те сваќам. Јас не викам дека е воденото ладење не е добро и сигурно ладење ако добро се направи/склопи и се тестира пред употреба да не тече нешто негде. Дури и сум размислувал летоска да седнам и да пробам да направам нешто. муабетот ми беше дека не приметив на високонапонските транзистори на напојувањето да стави излолација што може да биде фатално за системот па дури и за неговото здравје и дека ќе треба да обезбеди доволно јака пумпа за да ги снабдува сите места со доволно јак проток на вода. Имам видено системи на водено ладење со повеќе пумпи па така да може и тоа да го направи типот ако не најде доволно јака. А иначе ова ладењево за xbox е добро за сите што се жалат на интернет дека по неколку часовно играње им се прегревал и кочел
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.