Does It Hurt? - The First Balkan Dogma

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Забранети коментари на ЈуТубе 3 милиони гледаност, и ништо посебно на форумов на тема Боли ли ? прва балканска догма.. Ми излезе така случајно на Ју Тубе додека правев пауза од читање - Игор Џамбазов Прирачник за Анти антиАлкохоличари.. и за момент не го замислував повеќе Игор од книгата, сега го гледав ин лајв.. За Анета Лесниковска немам коментар.. очекувам вие да кажете што има да кажете..
тие што не го гледале повелете..

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Интересно филмче го гледав лани летото. Голем впечаток ми остави глумата на, за жал прерано починатиот Бошко Бозаџиевски, фантастичен лик. Во филмот ја има една од најдобрите секс сцени во нашиве филмови. Игор во филмов е бетер од книгата, добар впечаток остава и Дејан Лилич.

P

Princ

Гостин
Некако имам измешани импресии, ама тоа може да била и целта на филмов.
Од една страна е многу интересен пристап за снимање на филм, интересни глумци што на крај ме тераат да се запрашам дали овие глумат или се сериозни.
Од друга страна, ме нервира она балканското... МОРАЛО да се има експрилицитни секс сцени во секој еден филм. Не можам да сватам зошто мора во секој балкански филм да го има тоа.
Јас би му дал на филмов оценка 8, поен загуби поради секс сцената, и поен општо како целина.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Од една страна е многу интересен пристап за снимање на филм, интересни глумци што на крај ме тераат да се запрашам дали овие глумат или се сериозни.
Од друга страна, ме нервира она балканското... МОРАЛО да се има експрилицитни секс сцени во секој еден филм. Не можам да сватам зошто мора во секој балкански филм да го има тоа.
Јас би му дал на филмов оценка 8, поен загуби поради секс сцената, и поен општо како целина.
се сложувам со тоа дека те тера да се запрашаш дали е глума или е реално.. и покрај тоа што го гледав неколку пати сеуште се двоумам.. а јас иначе му давам 10ка на филмов :)

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Филмов е глеан преку 17 милиони пати...Пааааа.Секоја чест.

S

Sheldon Cooper

Гостин
скоро 18 милиони ќе фати, дали е ова наjгледаното македонско видео на YouTube?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
Интересен филм ,мене повеќе ми личи како да го снимале онака не дека сакале да биде ова филм

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Која е музиката на почетокот?

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Морало,затоа се вика The First BALKAN Dogma.

Kajgana Shop

На врв Bottom