Доцнење

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш каснам!!! Никогаш не сум на време... дури и во школо каснам.. добро почесто се успивам и сите неоправдани ми е од тоа...:tapp:

Секогаш чекам, никад не каснам,

не се ни трудам да ми објаснат туку самиот се тешам дека нешто по пат и излегло на личноста.

Секогаш сум точна и многу се нервирам кога треба да чекам некого.Ничие време не треба да се злоупотребува и затоа во принцип сакам да сум точна.

Омилен збор ми е ДИПЛОМАТСКО ДОЦНЕЊЕ(дозволено е до 30 минути):toe:

секогаш пристигам на време..можеби еве минута две да закаснам зашто нешто ми искочило али тука сум..а за каснење па не се нервирам мн.се додека каснат макс.15мин..сум чекала и по 1ипол саат сум се мрзнела надвор и тогаш за малку ке ми отидеа живците:pipi:

секогаш пристигам на време..можеби еве минута две да закаснам зашто нешто ми искочило али тука сум..а за каснење па не се нервирам мн.се додека каснат макс.15мин..сум чекала и по 1ипол саат сум се мрзнела надвор и тогаш за малку ке ми отидеа живците:pipi:
Саат и пол?Дури тогаш ќе ти одеа живците?Абе мене по пола саат ќе ми одеа.Многу мразам каснење,или ако некој касни барем да ме извести,да се јави да речи еј ќе закаснам толку и толку и готово.Инаку јас ретко каснам,најмногу по 5 мин.А друга работа шо ме нервира е луѓе кои редовно ги чекам по мин 15 минути еднаш ко ќе закаснам и првиот збор му е..ааа ти касниш.А тие што каснат буквално СЕКОЈ ПАТ не е страшно,а јас еднаш што сум закаснала демек крај на светот е.Како одвај да чекаат да закасниш,за да и тие ти се развикаат,ко ти да си му крив шо тие постојано каснат.Кај ги чекам уште па....аууу се заборајв од пишење јас,ај доста е оти ќе се изнервирам :helou:

jas najcesto docnam.... So zenski i so drugari i so sve hahaha. Ama mora da se promeni toa haha

Postojano si kasnam po 5-10min a rekordost mislam mi e pola saat:( tie so me poznavat ubavo veke znaat kako da se spravat so problemot ..navikata...neodgovornost... so i da e:) A ako jas podranuvam najcesto si pravam krugovi glupo mi e da stojam u mesto i da me gledat osobeno ako e nekoe pojavno mesto.

Секогаш каснам , по 5 - 10 минути, али се простува . Многу ретко кога ќе дојдам на време . :smir:

Најчесто сум на време, али у последно време се повеќе имам навика да задоцнам неколку минути.

Не доцнам никогаш дури и пред време доаѓам.Ако се случи да закаснам малку тогаш значи нешто се случило.Али во принцип сум секогаш точна.

vo posledno vreme stalno kasnam , pa i do pola saat ne znam sto mi stana, a koa ne kasnam doagam porano i cekam. togas drugite docnat znaci nikogas na vreme

Никогаш не каснам, секогаш стигнувам на време без разлика каде и да одам...ако закаснам обично тоа е што нашиов градски превоз е катастрофален, метежов низ улициве убива!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom