Добри фудбалери што не заиграле за голем тим?

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.294
Поени од реакции
8.502
Дури и за многмина и најдобриот фудбалер во историјата на фудбалот Пеле не играл за некој голем клуб (доколку се земе во предвид дека под голем клуб се подразбираат европскиве).Многу играчи можеби заслужиле да играат во голем клуб но не ги дочекале своите 5 минути!
Ќе набројам неколку играчи кој имале солидни сезони - изданија но не заиграле за голем европски гиганти а можеби заслужуваат !

Диего Милито- Одлични сезони на двапати во Џенова и еднаш во Сарагоса
Жуњињо- Богот на слободните удари но за жал нема играно за поголем клуб
Оливер Невил- Сигурно се сеќавате на брзиов германец!
Марио Гомез- Класа напаѓач копија на Бироф !
Пацини- Млад е па верувам дека ќе има уште многу да покаже!

жунињо-еден од најдобрите играчи во средниот ред е и крал на слободните

Диего Милито-кај и да отиде растур прави а никако во голем тим да заигра:toe:

Бензема-еден од најдобрите млади играчи

п.с и лион не е така лош тим:helou:

Пишувајте за тие што се веќе пред пензија, добри а што не играле во некој голем клуб. Инаку вака за млади играчи има време, ќе играат во некој добар клуб можеби...

Арон Ленон дефинитивно заслужува подобар тим.Истото важи и за Лука Модриќ.Иако и двајцата се млади заслужуваат да играат во мнооогу поквалитетни тимови.

Исто мислење како и Хелз.Арон Ленон типот е ѕвер,ѕвер,ѕвер.Не ми е јасно зошто седи во Тотенхем.:nesum:

Даунинг од Мидлзборо. Секогаш блиску до репрезентација али слаб клуб.
Марио Жардел. Златна копачка 99, 02 и трето место во 2000 година. Клубовите кој го имаа овој фудбалер беа Спортинг Лисабон, Порто и Галатасарај.
Ally McCoist. Златна копачка две сезони али врвот во кариерата беше Глазгов.
И врвот Алан Ширер. Еден од најдобрите напаѓачи на сите времиња. Играше во клубови како Сандерленд, Блекбурн и Њукасл.

Герет Бери добар фудбалер ама немаше среќа да отиде во Ливерпул ај можеби ова лето ќе отиде ако го пушти О Нил.

Марио Жардел. Златна копачка 99, 02 и трето место во 2000 година. Клубовите кој го имаа овој фудбалер беа Спортинг Лисабон, Порто и Галатасарај.

Ако се сеќавам овој играше во Анкона заедно со Пандев. Ама беше свиња направен и ептен беше камен. Каква штета за поранешен освојувач на Златна копачка... :toe:

абе зашто ги спомнувате Лион како слаб тим...па дечки најјак тим од Франција се веќе колку сезони?? Колку само сезони освојуваат?
До каде стигнуваат во Лигата на Шампиони секоја скоро сезона....
но се согласувам....Ленон ееех иако Тотенхем го мразам секако највеќеееее....Ленон е ѕвеер и сакам исто ко со Кемпбел да се деси и да се пресели на Емирати како тој на Хајбери што дојде ....во секако АРСЕНАЛ!!!!
ама ако не дојде кај нас....сепак заслужува да игра во многу поголем тим ;)
:helou:

gi ima mnogu takvi fudbaleri i ne mi tekuva sega vo momentot mnogu
eve na primer juninjo milito ima us po nekoj

Исто мислење како и Хелз.Арон Ленон типот е ѕвер,ѕвер,ѕвер.Не ми е јасно зошто седи во Тотенхем.:nesum:
искрено и ја истово се прашувам секогаш кога трансфер сезоната ќе се отвори....како тоа никој да не го побара играчов...дали толку се слепи па никој не го следи и никој не го видел квалитетот на Ленон па шо скапа во Тотенхем....чудно

Диего Милито- Одлични сезони на двапати во Џенова и еднаш во Сарагоса

Диего Милито-кај и да отиде растур прави а никако во голем тим да заигра:toe:
Прееска рекоа на вести дека Милито се договорил со Интер за наредната сезона. Значи ќе видиме дали ќе се снајде во голема екипа.

da za milito rekoja potpisal za inter
ailton-vrvot go dostigna vo verder koga bese najdobar igrac i strelec
sirer-odlicni sezoni vo njukasl
ima use so sea ne mi teknuvat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom