- Член од
- 3 октомври 2011
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 11
Да почнато е.Почна пријавувањето?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да почнато е.Почна пријавувањето?
ПивелиАко може некој да остави линк за аплицирање
Sent from my ST21i using Tapatalk
Одиш на линкот што го оставив погоре, ја пополнуваш апликацијта. Кога ќе ја пополниш и испратиш ти излегува еден број и тој број го чуваш за во мај наредна година да видиш дали си извлечен/а.moze nekoj da mi pojasni so apliciranjevo ?? prvo treba brojce taka ili ??
Blagodaram za brziot i ljubezniot odgovorОдиш на линкот што го оставив погоре, ја пополнуваш апликацијта. Кога ќе ја пополниш и испратиш ти излегува еден број и тој број го чуваш за во мај наредна година да видиш дали си извлечен/а.
Нема на штоBlagodaram za brziot i ljubezniot odgovor![]()
Blagodaram , daj boze da te izvlecam tebe i site ostanatiНема на што
И нека ти е т.е. нека ни е со среќа [emoji6]
Нема на што. Мило ми е што ти помогнав.фала![]()
Секој сам се снаоѓа само имаш легален престој во УСА со ова.Вие што имате добиено зелена карта, ви даваат препораки за вработување или сами се снаоѓате?
Вие што имате добиено зелена карта, ви даваат препораки за вработување или сами се снаоѓате?
Едноставно е правиш една апликација на твое име во која пишуваш дека си женет и имаш деца и ги внесуваш податоците за нив , а потоа правиш уште една апликација на име на твојата сопруга каде исто ги внесуваш податоците за мажот и децата со тоа имаш 2 шанси да бидеш извлечен или ти или жена ти при што единствен услов е да имате завршено 4 години средно образование минимум