Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да остави линк за аплицирање

Sent from my ST21i using Tapatalk

Имам средно стручно четврти степен завршено, студирам тенички факултет, 21 година, немам работно искуство, нема кој да ми прати гарантно писмо и немам 5000 евра на сметка во банка. Ич да не се мачам да аплицирам, така?

moze nekoj da mi pojasni so apliciranjevo ?? prvo treba brojce taka ili ??
Одиш на линкот што го оставив погоре, ја пополнуваш апликацијта. Кога ќе ја пополниш и испратиш ти излегува еден број и тој број го чуваш за во мај наредна година да видиш дали си извлечен/а.

Одиш на линкот што го оставив погоре, ја пополнуваш апликацијта. Кога ќе ја пополниш и испратиш ти излегува еден број и тој број го чуваш за во мај наредна година да видиш дали си извлечен/а.
Blagodaram za brziot i ljubezniot odgovor :)

Вие што имате добиено зелена карта, ви даваат препораки за вработување или сами се снаоѓате?

Вие што имате добиено зелена карта, ви даваат препораки за вработување или сами се снаоѓате?

А врз основа на што да ти даде препорака за вработување и кој треба да ти даде?

A na intervju zeznato e mnogu ne sum znael deka ima intervju sum mislel samo te izvlecat i tolku dobivas viza i odis USA[DOUBLEPOST=1444083356][/DOUBLEPOST]
Едноставно е правиш една апликација на твое име во која пишуваш дека си женет и имаш деца и ги внесуваш податоците за нив , а потоа правиш уште една апликација на име на твојата сопруга каде исто ги внесуваш податоците за мажот и децата со тоа имаш 2 шанси да бидеш извлечен или ти или жена ти при што единствен услов е да имате завршено 4 години средно образование минимум

Ako izvlecat edna od ovie dve aplikacii odite dvajca so decata ili ??? Nelogicno mi e iskreno izvlecena e primer soprugata so deca bi trebalo samo taa da odi spored mene[DOUBLEPOST=1444083431][/DOUBLEPOST]Ima nekoj sto potpolnuva i slika za Zelena karta se razbira za pari ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom