Доберман

• Креатор на темата Креатор на темата Lu
  • Време на започнување Време на започнување
Прекрасни кучиња! Штета што неможам да чувам едно ... мора да биде некоја патуљаста раса ... број 5 ми е од омилени кучиња зошто е големо, не е хипоалергично, но е грациозно, мило, нежно и внимателно куче.

R.I.P Шампиону
Maxim di Altobello
evropska.jpg

Ме занима квалитетно легло на добс, независно дали е овде или ширум Балканов.
Заинтересиран сум, а ќе ми биде прво куче па би ми било од голема помош доколку некој ме упати на правото место. Значи доберман, не било каков доберман.
За се останато, нека му ја мисли тој кога ќе го земам.
Однапред фала.

Ме занима квалитетно легло на добс, независно дали е овде или ширум Балканов.
Заинтересиран сум, а ќе ми биде прво куче па би ми било од голема помош доколку некој ме упати на правото место. Значи доберман, не било каков доберман.
За се останато, нека му ја мисли тој кога ќе го земам.
Однапред фала.
Моментално во Македонија има легло со светски квалитет ... родителите се светски шампиони ... али и цената е во согласност со квалитетот ... 2.000 - 2.500 од кученце :)

Кафеавиот доберман Erebus Prince Cosmo Corsaro од одгледувачницата (линк: Erebus) од Грција, што освои 1-во место во класата на кафеави мажјаци, на специјалката за Добермани во Македонија :)

557912_357962824324366_1965345922_n.jpg

cosmo3.jpg

547077_373277142736140_1961131013_n.jpg

10334439_10201640380044805_7244323085958164763_n.jpg

Ова е мојот лепотан стар 3 години со кој заедно се бориме против неговиот канцер на горната вилица и се надевам дека се успешно ке заврши...

Прво здраво од мене и драго ми е што гледам дека форуми како интернет сцена уште функционираат во земјава.
Да не должам многу, страсен вљубеник во доберманот како раса и горд сопственик (ако може да се ословувам како сопственик на член од фамилија) на кафеава женка. Во моментов, за заинтересираните, имам легло од кое се останати уште три кафеави женки, прочистени, вакцинирани и со уредни документи, односно педигреа. Кутрињата се од татко Kaiserkraft Gandalf, низ скопскиот парк познат како Кан и мајка Dani Tiwa Kraut позната како Тива. Во прилог еве некоја фотка од кутрињата, а сите заинтересирани може да ме контактираат или овде, или на меил - martin.kuculovski@gmail.com

QCxa2Zf.jpg

qmrgfHn.jpg

eTXsWai.jpg
MjO66Ws.jpg

TSzD2vT.jpg

RcHQyNY.jpg

UBcThPV.jpg

KaQtNbx.jpg
grnfyRG.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom