Добар Кројач/ка во Штип?

• Креатор на темата Креатор на темата Teget
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 август 2015
Мислења
25
Поени од реакции
6
Ми треба некој којшто професионално ќе ми среде 2-3 пара фармерки за подобар fit. Може да ми дадете бројче во пп или овде, сеедно ми е. :гик:

Би ти предложил еден што добро работи ама многу е спор у смисол на изработувањето, бројче немам ама може да ти најдам иначе ако студираш во Штип, кројачницата се вика Ана Стил се наоѓа спротивно од хотелот оаза, блиску е до кафичот Classic неможеш да го промашиш доколку ти треба бројче пиши во пп ќе најдам и ќе ти пратам. :)

Би ти предложил еден што добро работи ама многу е спор у смисол на изработувањето, бројче немам ама може да ти најдам иначе ако студираш во Штип, кројачницата се вика Ана Стил се наоѓа спротивно од хотелот оаза, блиску е до кафичот Classic неможеш да го промашиш доколку ти треба бројче пиши во пп ќе најдам и ќе ти пратам. :)

Не може да го промаше, према влезот на Тинекс има парк. Низ паркот патека. По патеката скали. Епа првиот дуќан кога се качиш на скалите.

032/382739; 078/493123

Некој друг? Или само тие се бават со ова во цел град?

Само не барај сам/а да ти средува од надворешен раб. Тогаш поарно купи си нови :)

Види кај Крис-Кире така нешто беше. Се наоѓа над Сонце спроти Ице Брицо. Тој едно време се занимаваше со изработка на фармерки па прашај може ќе ти ги среди.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Само не барај сам/а да ти средува од надворешен раб. Тогаш поарно купи си нови :)
Надворешниот раб не ни може да биде добар како кога си ги купил затоа што на него се интервенирa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom