До колку години мажот може да биде сексуално активен

• Креатор на темата Креатор на темата Villa MARIJA
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 октомври 2011
Мислења
81
Поени од реакции
20
DO KOLKU GODINI MAZOT MOZE DA BIDE SEKSUALNO AKTIVEN?

NA edno radio slusav docna vo nokta se javuvat luge i si kazuvaat svoite problemi,taka da se zboruvase za sekakvi temi,eden covek se javuva i veli,"Jas imam eden problem veke 2 godini,zenami ne saka da ima seks so mene.Voditelot prasuva kolku godini e covekot,a toj bil 85,a zena mu 72..se sokirav :)
Sega go postavuvam prasanjevo..koe mozete da go procitate vo naslovot,DALI E MOZNO?Sto mislite VIE?
pozzzz

lellele ne mi se veruva,voditelot bese sokiran covekot se smeese ...i slobodno si zboruvase za negovata seksualnost i strast..lelleleeellelelellelele

Ko бев млад можев да клецкам 5 пати дено!! еднаш три пати за ред ја онадев девојката во рок од 2 сати, на одмор појдовме и 7 дена не излеговме од соба ни плажа ни сонце видовме...
Сега можам еднаш дено али добро.

Мажот може да клеца се додека ке има некоја како Анџелина Џоли до него.
А и вијаграта не е на одмет.

Одличен пример :)

Он веќе одамна не може, се жалеа неколку негови зајачици :D. Инаку точно е ако си во форма може додека си жив, ако не можеш нешто не ти е ок со организмот ;).

Он веќе одамна не може, се жалеа неколку негови зајачици :D. Инаку точно е ако си во форма може додека си жив, ако не можеш нешто не ти е ок со организмот ;).
Да, читав интервју од зајачицата што минут до 12 го извиси и си отиде, рече дека не бил нешто посебно сексуално активен. Ама, сепак, никогаш не се знае што се случува во таа негова палата ;)

Да, читав интервју од зајачицата што минут до 12 го извиси и си отиде, рече дека не бил нешто посебно сексуално активен. Ама, сепак, никогаш не се знае што се случува во таа негова палата ;)

Неколку веќе се жалеа не е една а и он кажа во едно интервју дека главно се галат и му било доста :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom