До кога?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Пред малку прочитав едно мислење
Kaj ste be VEMEROVCI...zoshto ne pishuvate na temava a?Ne vi se dopagja naslovot ili shto? :)
до кога ќе се делиме сдсовци, вемеровци?
Ние сме пред се МАКЕДОНЦИ... законот на Достоинство е закон за НАШИТЕ бранители кои 2001 не се делеа на сдсовци и вемеровци туку сите безрезервно не бранеа... Јас кога се потпишав за законот не се потпишав само за бранителите кои беа сдсовци или за бранителите кои беа само вемеровци....
некоир аботи дечки ги мешате... во некои работи неможете и несмеете да се делите на партии... некои работи не засегаат сите нас како МАКЕДОНЦИ, а дури потоа како дел од некоја партија или што знам јас...

стварно не ми е јасно ДО КОГА ?

Ние сме пред се МАКЕДОНЦИ... законот на Достоинство е закон за НАШИТЕ бранители кои 2001 не се делеа на сдсовци и вемеровци туку сите безрезервно не бранеа... Јас кога се потпишав за законот не се потпишав само за бранителите кои беа сдсовци или за бранителите кои беа само вемеровци....
некоир аботи дечки ги мешате... во некои работи неможете и несмеете да се делите на партии... некои работи не засегаат сите нас како МАКЕДОНЦИ, а дури потоа како дел од некоја партија или што знам јас...

-Се додека во оваа држава има пари без работа.:toe:

До дека има оФци, ќе има и фризери за оФци или како и да ги викаат :pipi:

Се додека им се обрнува внимание на таквите цитирани случаи. Игнор бе луѓе. ај лека ноќ.

-Се додека во оваа држава има пари без работа.:toe:
Грешка си АБЦ...да појасниме
Се додека на тие што работат од утро до мрак на разно-разни начини им се одземаат парите им се даваат на непотребно огромниот број безделници во администрацијата:kesa:

Грешка си АБЦ...да појасниме
Се додека на тие што работат од утро до мрак на разно-разни начини им се одземаат парите им се даваат на непотребно огромниот број безделници во администрацијата:kesa:

Е добро де,да не ја “тупиме“ многу,вака во раните утрински часови.:smir:

Никогаш не сум чекал да гласам толку жарко....
У 7ч сабајле...
ете ме мене на гласање.
Заедно со цела екипа.
За кој ќе гласам?

Незнам...
:toe:
за ДУИ,
за Српска Радикална Странка у Македонија...
за Титови леви сили ако треба бе....
али против ова фашистиве...
тоа сигурно.
ДОЖИВОТНО.
Дур и последниот од нив не изгние у затвор или не го оправам накај мама Бугарија.

dodeka ne proraboti nacionalnata svest,a toa tesko, imame mnogu :drk:vo toa e problemot.
drzavnite interesi pred se:tv:

Ја неможам да разберам како може млад човек толку слепо да застапува партиска политика независно од која партија.

Dodeka bilo koja vlast ne go smeta graganinot za obicna glasacka masina.Dodeka bilo koja vlast ne ni go pere umot i ne pravi budali.Dodeka vlasta,bilo koja da e,ne ni go polni umot so svoite izborni lagi,a nie kako slepi za stap im veruvame.

Ја неможам да разберам како може млад човек толку слепо да застапува партиска политика независно од која партија.
и јас истото неможам да го разберам... ама јбг..

Dodeka bilo koja vlast ne go smeta graganinot za obicna glasacka masina.Dodeka bilo koja vlast ne ni go pere umot i ne pravi budali.Dodeka vlasta,bilo koja da e,ne ni go polni umot so svoite izborni lagi,a nie kako slepi za stap im veruvame.

А зошто се замарате така е поинтересно :)

Vo pravo si.
ama vo 2001 imase podelba.Sekoj borec to go znae,a drugo e sto borci bea nepismeni.
Eve ti skolski dokazi:
Vo Vejce komandir Vmroec,zaginati Komunjari.
Vo Ljuboten komandir sdsm,zaginati Vmrovci.
Inaku podrzuvam zakon za braniteli.

уште многу време се додека не се подобри ситуацијава во земјата,пред се економската.
Кога би живееле подобро ретко кој ќе се замара со политика и партии,а сега за сега народот пошто нема другошто да прави,и секој е политичар и експерт :vozbud:

Aх навистина чудно а и сликичката не можам да ја разберам и потписот сега друго прашање До кога вакви глупаци по светов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom