До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Oh, whatever, ајде и јас се пријавувам (гледам се жалите малку пријавено имало). И така веќе не учествувам директно во дискусиите, само ќе модерирам (или пропишам некое мислење кога ќеми текне).

Oh, whatever, ајде и јас се пријавувам (гледам се жалите малку пријавено имало). И така веќе не учествувам директно во дискусиите, само ќе модерирам (или пропишам некое мислење кога ќеми текне).
Неможе.....ќе ги симпатишеш муслиманиве.
Како ќе им одолееш кога се клањаат? :D

Неможе.....ќе ги симпатишеш муслиманиве.
Како ќе им одолееш кога се клањаат? :D

Имаш право, имам слабост кога машко ќе клекне на колена (prefferably пред мене) :D.

Пази на Шкорпион...ако го стават модератор, нека биде пред тебе...никогаш позади...:LOL:

You don't tell a moderator how to moderate you by the way :D
--- надополнето: 29 август 2012 во 18:24 ---
Јас сметам дека Шкорпион е вистинската личност за модератор на религија.

Фала друже, ама да знаеш дека иако атеист, ќе сум непристрасен, и ќе мавам строго. Да пазите на јазикот, се распуштивте пред некое време ептен. И ќе има полиса - кој лепи видео во пост, има да образложи за што се работи во видеото, и која е поентата што е линкувано во постот/цитатот. Некои луѓе немаат време да чекаат два саати да поминат од некое видео, да го добијат punch-line-от, и да сфатат дека нема благе везе со дискусијата.

Доколку сум модератор, ќе бришам мислења по оваа точка, ако се занемари :P.

srsly ?

You don't tell a moderator how to moderate you by the way :D
--- надополнето: 29 август 2012 во 18:24 ---

Фала друже, ама да знаеш дека иако атеист, ќе сум непристрасен, и ќе мавам строго. Да пазите на јазикот, се распуштивте пред некое време ептен. И ќе има полиса - кој лепи видео во пост, има да образложи за што се работи во видеото, и која е поентата што е линкувано во постот/цитатот. Некои луѓе немаат време да чекаат два саати да поминат од некое видео, да го добијат punch-line-от, и да сфатат дека нема благе везе со дискусијата.

Доколку сум модератор, ќе бришам мислења по оваа точка, ако се занемари :P.
Не го добиваш мојот глас....атеист па модератор..:pos:
Па најголеми циници на подфорумот кои се?
Еве ќе ти помогнам ...почнува со буквата А...

Не го добиваш мојот глас....атеист па модератор..:pos:
Па најголеми циници на подфорумот кои се?
Еве ќе ти помогнам ...почнува со буквата А...
Знам А..гностици (оние самонаречените)

Ептен... готово, крај со животот. Нема смисла, се е мрак... :LOL:

Искрено, баш сакам да сум модератор и да ве управувам по под-форумов. Да научите да зборувате... а и да научите ДА НЕ се полните со фрустрации заради вашата пуста желба да си мерите пен*си по форумите, како да ќе добиете награда за најлош ораторски текст (нормално ако текстот има поеќе од 10 збора, што е реткост кај некои) :)

Но ќе видиме, некако не ми се престанува да се муабетам на моите теми, интересно е како членови се палат како петарди на моите размисли, како насила да ги терам да ме читаат (y) Искушението е големо, признавам:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom