Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
ѓоре бушавио го напрај резил клинтон:pos2:

ми се чини нема побудала функционер во целиот свет.. хахахаха колкава матарка е значи... му нема крај на глупостите :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Кај видовте бришење бе, Буш му вели на Клинтон да побрза да не го стемни...

и он е тај што се смееше на секој одговор што го дава,
само незнам како можеше да биде озбилен на моментите кога се обраќаше кон народот кога збореше за тероризмот?
:tapp:

I sega logicno gledano ke kazete li deka covekov otidel od srce da pomogne na lugeto od koi mu e gad da ja oseti makata i potta nivna na rakata negova .. zarem navistina takov monstrum pomaga ?????Krvta da mu se isusi vo venite ...

I sega logicno gledano ke kazete li deka covekov otidel od srce da pomogne na lugeto od koi mu e gad da ja oseti makata i potta nivna na rakata negova .. zarem navistina takov monstrum pomaga ?????Krvta da mu se isusi vo venite ...

Да.
Што треба да прави? Да ги бацува во уста за да не е монструм?

Не иде на арно работава со религииве:tapp:
Ја коа ви викав баталете црквите и џамиите:back:

Да.
Што треба да прави? Да ги бацува во уста за да не е монструм?

drugar poentata e vo toa deka se pravi na dzek .. nema potreba da gi bacuva brat barem neka ne go pokazuva toa be brat .. dodeka se okolu nego strada i go gleda nego kako svetec so ide da pomogne on od vnatre sepak misli na toa da se zacuva od nesto ... strasno brat ... moze barem da si brkne vo dzebot i od dzebot da se izbrise .. ja taka bi napravil ako bi napravil ... nema smisla brat .. se nafanal da bide pretsedatel i neka bide human be a ne vaka idiot ... aj sea ne mi se zamara sepak nema nisto ubavo da se kaze kaj ovoj maloumnikot ... isto kako i majmuno posle nego .. demek nobelova nagrada .. a dve nedeli posle toa ispraka 16 iljadi vojnici vo irak ccc ... nobelova nagrada za mir ??? Postignat li e mirot ??? NE !! ? ? Epa od kade togas nobelova nagrada za mir ???? Logikata kade e ??? Nema sto da se zbore .... samo covek da sede od strana i da se cude na toa kolku se maloumni tie so ne vodat a uste po zalno e toa kakvi se tie so gi sledat ...

Хигиената е половина здравје !

Поарно да кажеше цело. Па овие ѓупациве во Африка имаат којзнае колку болести ( сида, маларија, шуга итн итн ) и сега што треба он да прави, да му пушти јазик и да го залапа на црнецот? Да, не е в ред што тоа го направил пред камери и пред толку луѓе, ама што да се прави човекот видел дека нема од каде и кога и затоа барал алтернатива, и ја нашол во Клинтон.:smir:

Koj ги дозволил мамата?! Кој дозволува, едитира, модифицира во исламот?

Уживав во знаењето дека некој му е полошо од мене.. Сега.. немам.. желба.. за.. живот... :nesum:

Модераторот?!
Енивеј,слушнав дека ваква продавница неаодамна беше нападната.Негде во Ирак беше.

drugar poentata e vo toa deka se pravi na dzek .. nema potreba da gi bacuva brat barem neka ne go pokazuva toa be brat .. dodeka se okolu nego strada i go gleda nego kako svetec so ide da pomogne on od vnatre sepak misli na toa da se zacuva od nesto ... strasno brat ... moze barem da si brkne vo dzebot i od dzebot da se izbrise .. ja taka bi napravil ako bi napravil ... nema smisla brat .. se nafanal da bide pretsedatel i neka bide human be a ne vaka idiot ... aj sea ne mi se zamara sepak nema nisto ubavo da se kaze kaj ovoj maloumnikot ... isto kako i majmuno posle nego .. demek nobelova nagrada .. a dve nedeli posle toa ispraka 16 iljadi vojnici vo irak ccc ... nobelova nagrada za mir ??? Postignat li e mirot ??? NE !! ? ? Epa od kade togas nobelova nagrada za mir ???? Logikata kade e ??? Nema sto da se zbore .... samo covek da sede od strana i da se cude na toa kolku se maloumni tie so ne vodat a uste po zalno e toa kakvi se tie so gi sledat ...

Добро брат, знаеш ли дека подфорумов е за забава брат? Тука ли најде брат да се правиш паметен брат?
И брат немој многу за Буш брат! Закон си е човекот брат.

Буш е еден од ретките политичари што уживам да ги гледам на ТВ! :pipi:
море, единствен е :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom